2777
2789
عنوان

داره دردای زایمانم شروع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 21 پست
دقیقن

توجه نکن مامان من اینقدر راحت زایمان میکردا میگفت فقط یکم کمرم درد میکرد بعد بچه دنیا می اومد انشاالله شماهم از این مدل خوش زایمان ها باشی 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

دوش آبگرم بگیر و وقتی که فاصله بین دردهات کم شد برو بیمارستان 

خواهرای من همه طبیعی زایمان کردن

اصلا نترس جانم و به جای داد زدن تمام زور بزن و حضرت زهرا رو صدا کن کمکت کنه 

الهی به حق حضرت زهرا زایمان بسیار راحتی داشته باشی و فرزند سالم و صالح بغل بگیری عزیزم 

برا منم دعا کن به خواسته هام برسم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده

مرسی عزیزم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بسلامتی.من هفته پیش زایمان کردم.موقع درد اصلا جیغ و داد نکن انرژیت هدر میره

هر وقت درد داشتی بدنتو شل کن تا بچه بیاد پایین و همزمان خودتم زور بزن تا سریع دهانه رحمت بازشه

همش توکل کن و آروم باش

خیلی زود بچه میاد 

منم دعا کن اسمم مریمه

اصلا هم نترس بعد زایمان خیلی حس خوبی داری و خودت بلند میشی کاراتو میکنی

دوش آبگرم بگیر و وقتی که فاصله بین دردهات کم شد برو بیمارستان خواهرای من همه طبیعی زایمان کردن اصلا ...

مرسی عزیزم انشالله توام هرچی از خدا میخای بهت بده

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
بسلامتی.من هفته پیش زایمان کردم.موقع درد اصلا جیغ و داد نکن انرژیت هدر میرههر وقت درد داشتی بدنتو شل ...

انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده 

منم یه زایمان راحت داشته باشم به حق فاطمه زهرا

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

هرچی دیر تر بری بهتر کمتر اذیت میشی تو خونه قدم بزن 

منم دعا کن بیماریم خوب بشه اونجا هم وقت زایمان کردی بچه رو میدن بغلت شیرش بدی حتما بگیر شیرش بده ناز نکن بعضی دیدم اونجا شیر نمیدن تا بخش ببرن دیر میشه گناه داره انشاالله سالم بغلش بگیری با دلخوش

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️