2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاک پاتم عاشق سرزمین شمام پراز زیبایی و محبتته ❤️😍

فداتشم تاح سری نزن این حرفو عزیزم❤️❤️

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
آره خدایی ...خدای محبتن بهترین دستپخت هنر مکانای زیبا دل پاکشون و مهربونیشون یک چیز دیگست💙🥰😍

یه دوست مجازی جنوبی دارم انقدرررر این دختر جیگره که خدا میدونه

دانشگاهم دو تا بودن اونا هم مااااه

اسم جنوب میاد چشمام اکلیلی میشه😂🤩

تا حالا جنوب نرفتم متاسفانه امیدوارم بتونم برم

چشامی عشقم عشقین شما مردم شریف و مهربونپ ساده دل😍🙏🏻

چشمات سلامت عزیزم

واقعا چقدر خوبه یه مدته خیلی میبینم اینجور تاپیکا رو که یسریا عاشق جنوبن و یسریا اهوازو دوست دارن و از مردممون تعریف میدن و ..... به این شهر بیچاره که نمیرسن باز خداروشکر مردم دوستمون دارن و خودمون و شهرمونو

💕💕💕

منو بگن ی سرپناه میدن برو جنوب جمع میکنم میام بخدا این لهجه های قشنگتون مهربونیاتون خوش سلیقه هنرای زیباتون مکان های قشنگ ک خوده ارامشه دیگ ادم چی میخاد 

امیدوارم یروز اونقد خدا بهم بده ک دست ادمای مظلوم مثل سیستان بلوچستان رو بگیرم و دلشونو شاد کنم .

چشمات سلامت عزیزمواقعا چقدر خوبه یه مدته خیلی میبینم اینجور تاپیکا رو که یسریا عاشق جنوبن و یسریا اه ...

منو بگن ی سرپناه میدن برو جنوب جمع میکنم میام بخدا این لهجه های قشنگتون مهربونیاتون خوش سلیقه هنرای زیباتون مکان های قشنگ ک خوده ارامشه دیگ ادم چی میخاد 

امیدوارم یروز اونقد خدا بهم بده ک دست ادمای مظلوم مثل سیستان بلوچستان رو بگیرم و دلشونو شاد کنم