سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من خیلی خیلیییی خواب دیدم که تو دستشویی نشستم همه جام کثیف شده یا دیدم عروسیه و هر چی میرم دنبال یه ...
وای دومیه
خیلی بده منم زیاد دیدم
زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر انشاءالله 🇵🇸🇵🇸
خداروشکر ندیدمش خیلی وقته دیگه خواب نمیبینم از وقتی خوابم ب بقیه تعریف کردم ؛؛ تقریبا ۱۴ سالم ک بود هرچی خواب میدیدم دو سه روز بعدش اتفاق میفتاذ حتی خواب دیدم دامادمون فوت میکنه با خنده ب خواهرم گفتم مامان دامادمون هم شنید یک هفته بعدش فوت شد مادر شوهر ابجیم از اون موقع ازم نفرت داره یه بارم خواب دیدم یه آقایی بهم گفت خواب هاتو ب کسی نگوتهریف نکن و من هربار. با ذوق و شوق ب همه میگفتم از اون موقع دو بار هم حتی خواب ندیدم دیگ
نه یعنی خدا بخشیده خیلیشو بعد آگاه میشی که یه گناه بده و نباید انجام بدی
روحت از آلودگی خالی میشه
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن