2777
2789
عنوان

یعنی مادرم چی میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حال روحی کی الان مساعده که من دومیش باشم

چ ربطی داره، اولین کسی ک حالش مساعده باش

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

گر خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

این رسوایی نیست

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

افرین به تو گل پسرتا این وقت شب زیاد بیرون نمون خوب نیس

بیرون رفتن دل میخواد و حال خوب 

ما میشینیم کنار مادر تخمه میخوریم سریال ترکی میبینیم کلی هم کیف میده 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

بیرون رفتن دل میخواد و حال خوب ما میشینیم کنار مادر تخمه میخوریم سریال ترکی میبینیم کلی هم کیف میده

چرا حالت خوب نیست؟

در جریانی که چون پسری دلیل نمیشه همه حرفاتو تو دلت بریزی و توام میتونی درد و دل کنی؟

چرا حالت خوب نیست؟در جریانی که چون پسری دلیل نمیشه همه حرفاتو تو دلت بریزی و توام میتونی درد و دل کن ...

ممنونم ازت خواهر 

بر عکس همه که تا یچیزی میزاری 

تیکه میندازن و پرنسعلی میگن و خیلی چیزهای دیگه خوشحالم اینقدر با شعور و با شخصیت و با درکی 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌