2777
2789
عنوان

عاشق نشین هیچوقت

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی درکت میکنم

منم قبلا سر ی جریاناتی رابطم مثل الان تو شد

کتاب زنان زیرک بهم خیلی کمک کرد 

بهت پیشنهادمیکنم بخونیش

اون‌وقت میبینی بعد ی مدت چجوری بهت علاقه مند میشه

واینکه سعی کن زیاد سرش غر نزنی

هی نگی تومنودوست نداری بهم اهمیت نمیدی

چرا انلاینی چرا دیر سین میکنی 

همش پیشش چس ناله نکنی

یا همش بهش نشون نده که زیاد دوسش داری

و بخاطر نبودنش ناراحت میشی یا کل زندگیتو ول کردی چسیبدی بهش اینطوری کم کم ازت زده میشه وقیدتو میزنه

بجاش وقتی میبینی دیر جواب میده

بجا این ک بگی دیرجوابمو نده یا قهرکنی بگی شب خوش بگو

میرم روتین پوستیموانجام بدم کتاب بخونم و...فعلا یا توام یهو وسط چت غیبت بزنه بعد چندساعت بیا بگو مادرم صدام زد ک بیا فلان کاروانجام بده اولش شاید براش مهم نباشه ولی کم کم تلاش میکنه ک مثل قبلا زیاد باهات حرف بزنه همش میگ کاش این دختره ک اینقدر واسه خودش وقت میزاره دوباره بیاد برامن وقت بزاره(ببین هرروز این روشارو ک گفتم انجام نده نتیجه برعکس میده)

یا مثلا وقتی میبینی نمیاد بیرون

اصرارنکن ک بیا ببینمت

بجاش خودت برو بیرون نامحسوس از طریق استوری یا حرف زدنی چیزی بهش بفهمون ک رفتی بیرون‌کلی خوش گذروندی

اینطوری کم کم خودش میاد بهت میگ بریم بیرون

یا ی هفته خوبم گرم باش

چهارروز سرد اینطوری ذهنش درگیرت میشه

اونم مثل شما اعصابش بهم ریخته الکی داره کانال و اینور اونور میگرده حواسش پرت بشه بخوابه

حس میکنم واقعا من مقصرم 

ولی حرفش بد بود بهش گفتم دلم شکست گفت چیکار کنم خوب