2777
2789
عنوان

تو روستای ما ب یه دختره وحی شده خیلی جالبه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 68 پست
نمیدونم واقعا من هم برام جالبه هم نمتونم قبولش کنم چیز بسیار جالبیه اگه حقیقت داشته باشه

وحی که بعید میدونم ب اماما وحی نمیشده چ برسه ب ادم عادی بعدش هم میگن اینایی که چیزی میبینن اینا دهنشون بسته میشه خودشون هیچی نمیگن

من شفا گرفتن بیشتر دیدم و شنیدم تو شهر مون ی مردی روز عاشورا شفا گرفت من بچه بودم گفتن تو خواب یا بیداری امام حسین دیده خیلی ساله که هرسال تو ماه صفر مراسم دارن کسی هم تلکه نمیکنن فقط مراسم میذاره و تو مراسمش هم فقط چایی شیرین میدن خیلی بزرگه،اتاقی که توش بوده و شفا گرفته هم الان هست من بچه بودم رفتم حس خوبی بهم داد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا شاید اینجور باشه خب

شاید نداره 

مگه نبوت ادامه داره به کسی وحی بشه؟ 

وحی با ختم نبوت تموم شد 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

نمیدونم واقعا من هم برام جالبه هم نمتونم قبولش کنم چیز بسیار جالبیه اگه حقیقت داشته باشه

اسی کدوم استان؟

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
دقیقا همشون رو سرکار گذاشته مردم هم ساده یادمه بچه بودم یک دختر بزرگ قدیمی تو محله مون بود یکروز ظهر ...

هدایت ناشی از عقلانیته و اختیاره

خدا مگه بیکاره یهو معجزه کنه یکی رو به راه راست هدایت کنه اصلا کل فلسفه دین که رفت روی هوا😐😂

حتی پیامبرا سال ها تلاش کردن که پیامبر شدن و از خودشون شایستگی نشون دادن

آدمی که توبه میکنه در خفا توبه میکنه شوآف نمیکنه

خدا الآن متعجبه ناموسا اینا دیگه قفله😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اینم شاید بخاطر دلاره😂 گمراهمون میکنن فردا بشه۱۰۰🥱😀

فک میکنم میخواد اون حواشی که در مورد شد رو اینجوری پوشش بده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره