2777
2789

سلام

شهر غریبم

خیلی خسته میشم با بچه ۳ ساله صبح تا شب تنهام

شبا ۱۱ شوهرم میاد واقعا دیگه کشش ندارم بخدا

امشب بداخلاق بودم، شوهرم خیلی بهش برخورد

گرچه هیچ تفریحی نداریم و شوهرم اصلا درک و محبت نداره ولی آدم خوبیه و نمیخوام زندگیم سرد پیش بره

چیکار کنم حالمون خوب شه؟

خیلی وقته دلم باهاش خوش نیست، چیکار کنم بیشتر دوسش داشته باشم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طفلک تا ۱۱ شب سرکاره گناه داره اذیتش نکن دوسش داشته باش بعدازظهرا با بچت برو بیرون قدم بزن که حال و هواتون عوض شه فیلم دانلود کن شبا نگاه کنین اهنگ بزارین برقصین با پسرت جو خونه رو شاد نگه دار بخدا مردا خییییلی گناه دارن خیلی فشار مالی روشونه

خب منم تازه عروس بودمو بچم ندارمو اینم وضعم بود ساعت ۱۱همسرم میومد ۱۲شام ۱میخوابیدیم هیچ تایمی نداشت ...

عزیزم بدون بچه خیلی فرق داره خیلی

من بچه نداشتم زندگیم بهشت بود با تنهاییم کیف میکردم

الان داغونم خستم نابودم

هرروز از صبح تا ۱۱ شب سرکارن؟🥲

آره

یه روزایی هم دلش میخواد دیرتر بره میخوابه تا ۱۲ ظهر بعد پامیشه میره ولی شبا تا ۱۱، ۱۲ مغازه ست

اهل تفریح نیست وگرنه میتونه از خوابش بزنه یکم ما رو تفریح ببره

منم این دوران گذروندم ....من شوهرم سرباز بود خودم یک بچه پنج ماه داشتم از سربازی یک راست می‌رفت سرکار تا دوازده و گاهی بیشتر ...یک شب یکدفعه زدم زیر گریه ..یادم اون روز مرخصی گرفت و پیشم موند...ولی خوب نه سال از اون موقع گذشته و تموم شد ..صبور باش چاره ندارن

طفلک تا ۱۱ شب سرکاره گناه داره اذیتش نکن دوسش داشته باش بعدازظهرا با بچت برو بیرون قدم بزن که حال و ...

عزیزم اینو نگو تو رو خدا

سرما یخ بندون شهر غریب بچمو کجا ببرم عصرا؟

بعدم انقدر محبت ندیدم بخدا سرد سرد شدم

دلمرده شدم

حوصله ی هیچیو ندارم

آخه من ازدواج کردم که با شوهرم خوش باشم نه که با یه بچه تازه تنها باشم و همه مسئولیتش رو دوش خودم باشه

عزیزم اینو نگو تو رو خداسرما یخ بندون شهر غریب بچمو کجا ببرم عصرا؟بعدم انقدر محبت ندیدم بخدا سرد سرد ...

کدوم شهرین....منم از خانوادم دورم ...اتفاقا الان سه تا بچه دارم هوا به این سردی جایی نمیشه رفت ...باهاش حرف بزن 

آرهیه روزایی هم دلش میخواد دیرتر بره میخوابه تا ۱۲ ظهر بعد پامیشه میره ولی شبا تا ۱۱، ۱۲ مغازه ستاهل ...

روز خودت برو بیرون عزیزم،قدم‌بزن بچه رو پارک ببر کافه برو

فیلم دانلود کن باهم ببینید

اهنگ‌شاد‌بزار

از همسرت بخواه تویه سری کارای کوچیک که خسته کننده نیست کمکت کنه

مثلا دیس غذارو تزئین کنه

یه سری بازی وشوخی های زناشویی باهم انجام بدین

نامزد منم همینطوریه باهمین کارا دارم میگذرونم

مثلا پازل گرفتم باهم درست میکنیم دفتر رنگ‌امیزی بزرگسال و خمیر بازی گرفتم

برچسب خریدم بچسبونم بهش😂

کدوم شهرین....منم از خانوادم دورم ...اتفاقا الان سه تا بچه دارم هوا به این سردی جایی نمیشه رفت ...با ...

عزیزم هنوزم برا آزمون اموزش پرورش میخونی؟ تاپیکتو دیدم

من از تنهایی و بیکاری تصمیم گذفتم بخونم، ۲ ماه خوندم ولی الان بیخیالش شدم اعصابم نمیکشه