2777
2789
نه گلم‌. یه بیوتی توش داره. تا یک هفته هم شده موهای دخترمو دنبه میکنه. میخوام چندتا بخرم انبار کنم😂

ینی اگه واقعا موهامو نرم کنه و نرمیش تا حموم بعد بمونه تا عمر دارم دعات میکنم

ابریشمی ینی نررررمه نرم منظکر اینه 😅حالا این چجوریه نرمیش معمولیه یا خیای نرم میکنه ؟کرم مو و ضد حر ...

من موهام ژنتیکی نازک و نرمه برا همین تاثیر روغنو نمی‌دونم  😅

کرم مو گارنیر ، اسپری سلکتیو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای چقد خوبببب چقد وسوسه شدم 😅 البته موی کوچولو ها اکثرا خودشون نرمه چون رنگ و اسیب خاصی نداره و ...

نه بابا

برای دخترم وز و زبره😅😅😅

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
واااای چقد خوبببب چقد وسوسه شدم 😅 البته موی کوچولو ها اکثرا خودشون نرمه چون رنگ و اسیب خاصی نداره و ...

برای خودمم میزنم معجزست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نرمیش تا چندروز میمونه تا حموم بعد میمونه ؟ شما موهاتون موخوره داره ؟ موهاتون رنگ شدس و خیلی خشکه یا ...

من چون موهامو احیا کردم چند ماه پیش ولی چون پایین موهام سوخته یکم وزه هنوز هرشب تقریبا یکم میزنم و خیلی خیلی نرم میکنه 

ینی اگه واقعا موهامو نرم کنه و نرمیش تا حموم بعد بمونه تا عمر دارم دعات میکنم

میمونه.فدات.فردا دیدی نیستم ریپم کن همینجا که بیام

عههه منم موهام رنگه اتفاقا ربر و وز شده خیلی خشک شده وای اب از لب و لوچم ریخت اینطوری گفتی بی صبرانه ...

اوکی عزیزم.طرز استفادشم میگم.‌.روی موی نم دار میزنی و سشوار میکشی.۳قطره کف دستت بساب،اول دم موها و کم کم بیا بالا‌ .چربی دستت کم شد،چتری هاتو لمس کن. ۳قطره برای موهای بلندم کافیه. نکته ش این هست تا ازحموم اومدی بیرون و موهات خیلیی خیسن باید بزنیش