2777
2789
عنوان

نحس شدم

29 بازدید | 4 پست

سالهاست فهمیدم نحس شدم اما امروز دیگه مطمعن مطمعن مطمعن شدم 

قیافم خوبه همه پورو برمو میگیرن یهو بی دلیل باهام دعوا میکنن ،ادمای دور و برم میمیرن ،مریضی بد گرفتار میشن 

مثلا امشب از یه نفر تعریف کردم که خودت چقدر زیباتر از عکساتی هرچی از دهنش دراومد بهم گفت جالبه دوستای جدیدی که پیدا کرده  بودم چون دوست قدیمی اون بودن هیچی نگفتن و همه ازم دور شدن حالا بماند که الان پیام داد معذرت خواهی کرد و منم دیگه جواب ندادم اما حرفایی بارم کرد که نگو تازه خوشحال بودم چند تا دوست پیدا کردم ،هرجا میرم دعوا میشه ،درگیری میشه ،مرگ میشه ،مریضی این نحسی نیست ؟ بهترین ورژن خودمو میزارم مودب خانوم باشخصیت برخورد میکنم یهو یکی فحش میده فلان خودتو میگیری ،یا مسخره میکنن ،یا اگه کسی ازم خوشش بیاد یکی دیگه هم همزمان خوشش میاد اون دو تا دعواشون میشه خستم چکاااااار کنم 😭😭😭😭

یا کلا هیچکی ازم خوشش نمیاد یا بالای دو نفر بهم میچسبن ،اونم یه دعوا میشه ،یا مثلا دوست قدیمم دعوتم کرد پسر بود یهو برادرش با سه تا دختر پولی اومد منو ول کرد رفت با اون درصورتی که ادم فوق با لولی بود و سطح بالا خودشونم پشیمون میشن میگن نمیدونیم چی شد کلا قدمم هرجا بخوره یه داستان فلاکت باری میشه ،طرف صاحبخونش بیرونش میکنه ،دوس پسر دوستم یهو بعد سالها میاد میخواد بزنش منم میزنه اخه من چکارم 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.