2777
2789

اولا کلا با لیف و کیسه خداحافظی کن تا دوهفته برو دکتر بهت محلول کالامین میده با گوش پاکن هر۸ساعت میزنی روجوشات که نخاره قرص هیدروکسیزین وآسیکلوویر هم میده هر ۸ساعت باهم میخوری وقرص استامینوفن ۵۰۰هر ۶ساعت برای درد وتب  حمام هر روز میری قبلش عنبر نسا از عطاری بگیر حسابی دود بده رو جوشات بعد برو با شاممو بچه آروم بدنتو موهاتو بشور بیا بیرون لیمو شیرین خیار کاهو خاکشیر اینارم حتما حتما بخور من انروز روز ۸ که گرفتم دور از جونت از بدن درد و تب مردم و زنده شدم 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من روز اول فک کردم جوش ۳تاشو کندم که دکتر گفت چون کندی جاش مثل فرو رفتگی میمونه😔😔 به هیچچچ وجه نخارون یا نکنی خلاصه من از مرگ برگشتم این یه درجه از کرونا سنگین تر بود برام چون سن بدی گرفتم بجه ها یا نوجونا سبک تر میگیرن

اولا کلا با لیف و کیسه خداحافظی کن تا دوهفته برو دکتر بهت محلول کالامین میده با گوش پاکن هر۸ساعت میز ...

حتما باید برم دکتر؟

من پریود بودم قبل ابله نتونستم حموم برم اما الان ابله شروع شده نمیشه برم فقط موهامو بشورم و رو بدنم با دستم شامپو بزنم؟دارم دیوانه مبشم😭

اسی من روز اول فک کردم جوش ۳تاشو کندم که دکتر گفت چون کندی جاش مثل فرو رفتگی میمونه😔😔 به هیچچچ وجه ...

عه؟منم تا دیروز نمیدونستم زیاد خاروندم فکنم کنده شدن 

من ۱۶ سالمه یعنی بره منم سبک میشه؟

حتما باید برم دکتر؟من پریود بودم قبل ابله نتونستم حموم برم اما الان ابله شروع شده نمیشه برم فقط موها ...

گفتم که حمام برو مشکلی نیست ولی کیسه و لیف نکش موهاتم شامپو بزن ولی آروم بشور راستش ما داروخانه آشنا داشتیم همسرم رفت گفت خودش اینارو داد من اینجا رفتم تاپیکای آبله دیدم به اونام دکتر همینو داده خودت برو داروخانه اینارو بگیر نگفتی چند سالته ؟؟؟ الان علائمت فقط جوشه ؟؟؟

عه؟منم تا دیروز نمیدونستم زیاد خاروندم فکنم کنده شدن من ۱۶ سالمه یعنی بره منم سبک میشه؟

خب پس ۱۶ سالته سبک میگیری نترس من ۳۳سالمه 🤣🤣

گفتم که حمام برو مشکلی نیست ولی کیسه و لیف نکش موهاتم شامپو بزن ولی آروم بشور راستش ما داروخانه آشنا ...

شامپو بچه نداریم با عادی بشورم مشکلی نیست؟شونزده سالمه علائمم سوزش ابلهاست خارش و یکمم دردای عضلانیه که زیاد نیست از دیروز گرفتم اما هنوز ابلهام زیاد نیست رو قسمت صورت فقط سه چهار تا دارم دستامم ندارن فقط بدنم 

عکسشو بفرستم ببینی ابله اس یا نه؟من دیروز فکرمیکردم حساسیتع امشب که زیاد تر شد مامانم احتمال داد ابل ...

بفرست برامن تا۴روز میزدن بیرون من که افتضاح شدم صورتم داغون شد