2777
2789
عنوان

از اینجا به شوهر سابقم و خانوادش که کثیف ترینن

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست
عزیزم به سال نبود کاش زندگی کرده بودم دلم نمیسوخت از این آبرو ریزی ۲۰ روز بود عقد. کرده بودم فقط تاز ...

خداروشکر عزیزم خداروشکر عقد بودی اگه ازدواج کرده بودی میخاستی با این خونواده بی صفت چیکار کنی اصلا ناراحت نباش انشالله بهترش گیرت میاد اصلا ارزش نداره خودتو ناراحت کنی اونم چنان به زمین گرم بخوره که بفهمه دل شکستن چه تاوانی داره

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم به سال نبود کاش زندگی کرده بودم دلم نمیسوخت از این آبرو ریزی ۲۰ روز بود عقد. کرده بودم فقط تاز ...

برو خداروشکر کن مدت زیاد نبوده که با اینا آشنا شده بودی 

لیاقت تو بیشتر از این پسره و خانوادش بوده 

انشالا خواهرت سلامیتشو بدست بیاره تنش همیشه سالم باشه

بله

خداروشکر. همین ک ابجیت خوب‌شد کافیه، نترس خدا حواسش بهت هست‌انشالله ی ادم و انسان خوب‌سر راهت میاد. همون بهتر ک رفت

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

لیاقت از بقالی سرکوچه نمیشه خرید 

از هیچ جا هم نمیشه تهیه کرد 

لیاقت و شرافت و اصالت ذاتی هست 

سوسک بزار توی گل و گلاب سریع میمیره ولی بزارش توی فاضل اب سالها زندگی میکنه 

بحث لیاقته خواهرم 

بهتر یه همچین بی لیاقت هایی از زندگی ادم برن گم بشن 

خودتو اذیت نکن با این حرفها خدارو شکر کن دور شدی ازشون 

برات بهترینهارو ارزو دارم 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

چه شانسی اوردی با این داغونا ادامه‌ ندادی

چون در این حد که اینا کم شعور بودن اگه میرفتی هم با یه بچه برمیگشتی 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند