2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا ترسوندن؟

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

توروخدا کوتاه بیاین 

از اون حریان به بعد ما ۴بار ماکارونی خوردیم 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

من از اون روز دو سه بار خورردم هیچیمم نشد 

عزیزم یا ماکارانی مونده بوده یا بعضی ها میرن فله میخرن که کار اشتباهیه

ماکارانی باید بسته بندی بخری 

و در اصل موضوع اینه که غذاهای نشاسته دار مثل برنج ، ماکارانی و این چیزا گفتن بیشتر از یک ساعت تو دمای محیط نمونه و سریع بره یخچال 

و اینکه ماکارانی بیشتر از یک روز تو یخچال باشه دیگه باید بریزی دور

ما چند بار پختیم. چیزی نمیشه.

اینا که مُردن دمای یخچالشون بالا بوده، یا شاید دیده باشید بعضی مردم ظهر غذا می پزن تا شب رو گاز می مونه یا شب غذا می پزن تا فردا صبح رو گاز می مونه تا بخورن 🤢

ردم واقعاً