2777
2789
یعنی برگرده شما قبولش میکنین؟؟

باورت میشه هیچ تصمیمی ندارم الان فقط خیلی حالم بده دلم میخاد کارما پس بده برگرده قبولش نکنم ولی هنوز تردید دارم 🙂

انگار قرار نیست بفهمم چه بلایی سرم اومده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان زمانی نی پای کسی بمونی۳ سال ۴ سال پای دختر موندم چیشد؟ هیچی یارو تو عشق حال و شمال من تو و تنها ...

پسر ندیدم پای دختر بمونه توام از عجایبی.. به زمونه ربطی نداره خیلیام بهم رسیدن پای هم موندن ولی خب قسمت من نبود

باورت میشه هیچ تصمیمی ندارم الان فقط خیلی حالم بده دلم میخاد کارما پس بده برگرده قبولش نکنم ولی هنوز ...

حس میکنم سر رفتار خودتم بوده ک ول کرده رفته یا یهو تند خرف زدی باهاش اونم رو مود عصبی بوده اینطوری شدع

حس میکنم سر رفتار خودتم بوده ک ول کرده رفته یا یهو تند خرف زدی باهاش اونم رو مود عصبی بوده اینطوری ش ...

اره اصن بحثمون شد باهم ولی اصلاااا چیزی نبود سرش کات کنیم چون من رابطمونو میشناسم انقد دعواهای بزرگتر داشتیم که مطمئن بودم کات میشه و نشده اصن اینکه سر همچین چیزی کات شده موندم

باورت میشه هیچ تصمیمی ندارم الان فقط خیلی حالم بده دلم میخاد کارما پس بده برگرده قبولش نکنم ولی هنوز ...

میفهممت چی میگی ولی سعي کن کلا بهش فکر نکنی تجربه ثابت کرده تا زمانی که تو بهش فکر کنی و همش اولویتت باشت طرف بیخیالته حتی بهت فکرم نمیکنه 

در کل بخواد برگرده هم موندنی نیست دیگه راه رفتن رو یاد گرفته 

و در مورد کارما بالاخره هیچ چیزی بی جواب نمی مونه شاید رو نکنه ها طرف شاید تو اصلا نفهمی ها از کجا خورده ولی میخوره زمین قطعا فقط صبور باش و توکل کن به خدا

پسر ندیدم پای دختر بمونه توام از عجایبی.. به زمونه ربطی نداره خیلیام بهم رسیدن پای هم موندن ولی خب ق ...

اخه زیادی بها دادم شاید سر اینه طرف تالا فلافلی نرفته بود بردمش جاهای خوب یهو دور برداشت

وگرنه تا قبل اینکه خوبی کنم بهش و ارزش قاعل شم واسش خیلی خوب بود رفتارش و عالی مونده بود یهو ی چن تا جای خوب بردم مسافرت و ... یهو فک کنم فاز گرفت نمیدونم ادم شد چیشد

واسه پذیرش همچبن اتفاقایی هیپوقت چیزیو تو خودت نریز

گریه کن سبک شی

عصبی شو اصلا

فک نکن همه چی مثل روزای قبله بزار اینو درک کنی که دچار ترومای روحی شدی

مرحبه بعد از پذیرش تروما عصبی شدن و بعدش اروم شدنه

بلاهره توام کمرنگش میکنی

طوری که حتی اگه برگرده هم نخای ببینیش

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
اره اصن بحثمون شد باهم ولی اصلاااا چیزی نبود سرش کات کنیم چون من رابطمونو میشناسم انقد دعواهای بزرگت ...

بعضی وقتا پسر به نقطه جوشش میرسه دیگه یهو بهش بگی بیشور میبینی کات کرد یهو هم فحش ... بدی میبینی قربون صدقت میره

میفهممت چی میگی ولی سعي کن کلا بهش فکر نکنی تجربه ثابت کرده تا زمانی که تو بهش فکر کنی و همش اولویتت ...

دلم نمیخاد اذیت بشه فقط میخام حسرت بخوره که چرا منو ول کرد اینجا کسی کسیو نمی‌شناسه شما نمی‌دونید من چجوری واسش مثه یه مادر بودم سره این چیزاس می‌سوزم میگم کاش خیانت میکردم کاش محل نمیدادم کاش ی بار اذیتش میکردم نمیسوختم