من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از امیرالمؤمنین نقل شده که هر کس قصد ازدواج داشته باشد دو رکعت نماز گذارد و در هر رکعت پس از حمد سوره یاسین بخواند و پس از اتمام نماز حمد و ثناى پروردگار گذارد. به علاوه، این دعا را نیز در قنوت نماز و بعد از هر نماز، در سجده و یا هر وقت دیگر زیاد بخوانید:
«اللهم اَغنِنی بِحلالِکَ عَن حَرامِک و بِطاعَتِکَ عَن مَعصیتِک»؛« خدایا مرا بی نیاز کن با حلالت از حرامت و با فرمانبرداریات از نافرمانیت». برخی از بزرگان توصیه کرده اند این دعا 114 مرتبه در یک مکان مقدس مانند مسجد یا زیارتگاه خوانده شود
در کتاب معراج الذاکرین صفحه 183 بیان شده که برای گشایش بخت سریع دختر، دو رکعت نماز مستحبی بخوانید. بعد از سلام رو به قبله 100 مرتبه ذکر یا لطیف بگویید. این ذکر نیز جزء یکی از دعاهای فوق العاده محشر مخصوص ازدواج به حساب میآید. این دعای ازدواج آسان را فراموش نکنید
رفقای شهید خیلی کمک میکنن به آدم.. تجربه دارم که میگم.
اگر دارید که ایشون رو بین خودتون و خدا واسطه قرار بدید و حاجتتون رو ازش بخواید
اگر ندارید شهید علی حاتمی(شهید معروف به ازدواج) و شهیده راضیه کشاورز(خیلی کمکم کرده این شهید توی زندگی) رو برای دوستی و رفاقت انتخاب کنید و باهاشون صحبت کنید و حاجتتون رو بخواید