2777
2789
عنوان

دختر خالم هر چی میخره میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نشستم خوندم دندون قبول شدم ،دخترخالم هیچی نیورد دو سال الان فرستادنش خارج بخونه با پول ددی دندون و استوری انگیزشی میزاره

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
چون خودش میدونه من ندارم و عاشق لباسم میاد به نشون میده

پس دو حالت داره: یا قصدی نداره و نمیدونه داره دلخورت میکنه، که بذار به حساب اینکه دوست داره تو خوشحالیش شریکت کنه.

یا میدونه و از قصده، که تو باید یادت باشه تو زندگی بدترین چیز مقایسه ست، نباید تو این تله بیوفتی،

اگه ازش حس پز دادن گرفتی فقط بگو مبارکت باشه عزیزم، حالا چرا تک تک اینارو به من نشون میدی؟ تو تنت میبینم دیگه،

حرفتو بهش بزن که مجبور به تحمل نباشی

بعد من کادو برام ماشین خریدن ،اونم بدو بدو رفت همون ماشینو خرید 

حتی گوشی هم خریده بودم با پول خودم رفته بود تو قیافه یه هفته بعد دقیقا از واسه من خرید ،نه اون بلکه کل فامیل

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

چن سالتونه  عب نداره  ناراحت حق داری بشی ولی صبر کن 

بشین فک کن ببین چیکار میتونی بکنی ک پول بیاد جیبت 

اگه بابات نداره خب  بپذیر  ببین میتونی کار کنی  یا درس بخونی شاغل شی 

بعضی اتفاقا درسه ناراحت کننده س ولی انگیزه و محرک برا انجام ی سری کار هاس . اینا فرصت هستن یعنی تو ب چشم فرصت و موقعیت بهشون نگاه کن 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
نمیدونم که همیشه همینجوریه

تو هم تو خریداش اظهارنظرکن😂😘

ک هم ببینه نمیسوزی هم ببینه سلیقه خوبی داری و

برات مهم نیس، مثلا بگو کاش اینو با این رنگ شال ست میکردی و وووو

دیگه بت نشون نمیده😂😂😂😂😂