2777
2789
عنوان

پدر شوهرم بهم گفت خفت میکنم

779 بازدید | 15 پست

شوهرم نیست اومدم پیش خواهرشوهرم که همسنیم تاصبح بیداریم

پدر شوهرم بعد ۵ روز اومده .ساعت ۱۱ اومد خطاب به دخترش گفت سریع بخواب نخوابی جرت میدم همزمان نگاه منم کرد یعنی با توهم هستم 😂

الان اومد دوباره چکمون کنه دید بیدارم گفت خانم کوچولو بخواب وگرنه خفت میکنم (البته به شوخی)

فکرکنم گندزدیم به شبشون😂

چنددقیقه یکبار به بهونه سیگار و سرویس میاد چک میکنه ببینه خوابیدیم دوباره ناامید برمیگرده انقدرخندیدیم که نگم براتون 😂😂😂

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣خوب بگیرین بخوابین شما هم بنده خدا در معذوریته

خوابمون نمیاد بعد یه عمر پیش همدیگه دلمون نمیاد بخوابیم🤣😀

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

لااقل خودتونو بزنید به خواب بنده خدا بره اتاقش به کاراش برسه😂

میاد پخ میکنه ببینه خوابیدیم یا نه😂 الان دوباره گفت بتمرگید دیگه بچه ها

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

گناه دارن اذیت نکنید چندروزنبوده الان به توخوش میگذره ولی برای اونا مزاحمت میشه بودنت بخواب که به همتون خوش بگذره اونجا

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
گناه دارن اذیت نکنید چندروزنبوده الان به توخوش میگذره ولی برای اونا مزاحمت میشه بودنت بخواب که به هم ...

واقعا تعجب میکنم اینا خیلی از ما فعال ترن.خوشبحالشون😂

واقعا تعجب میکنم اینا خیلی از ما فعال ترن.خوشبحالشون😂

اره قدیمیای باحال 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

سلام عزیزم من داشتم تاپیکتو می‌خوندم که وسطش ترکید 

چی شد همسرت خبری ازش نشد؟

من واقعا نگران شدم

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
سلام عزیزم من داشتم تاپیکتو می‌خوندم که وسطش ترکید چی شد همسرت خبری ازش نشد؟من واقعا نگران شدم

چی شده بود؟ من نتونستم بخونم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

چی شده بود؟ من نتونستم بخونم

والا منم تا صفحه ۸ بیشتر نتونستم بخونم 

اسی گفته بود شوهرش از ساعت ۴ با لباس خونه رفته هنوز نیومده 

گوشیشم خاموشه 

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری