2777
2789
کدوم مدلش بعدسرواقعاتمیزمیکنه وازخارش میندازه

عزیزم من یک مدت خارش سر داشتم همراه با شوره حنا زدم خیلی عالی بود حتما حنا خوب واصل پیدا کنید خودم باور نمی‌کردم به این سرعت جواب بده برای ریزش میتونید قرص مولتی ویتامین یا هیر ویت استفاده کنید

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من یک مدت خارش سر داشتم همراه با شوره حنا زدم خیلی عالی بود حتما حنا خوب واصل پیدا کنید خودم ب ...

حناباچی

بعدچربی سرمیبره حنا؟

من میخارونم زیرناخنم جرم سفیدمیاد

کدوم مدلش

بستگی به موهای خودت داره، من سیکلوزینک مخصوص مو خشک میگیرم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

حناباچیبعدچربی سرمیبره حنا؟من میخارونم زیرناخنم جرم سفیدمیاد

منم سرم این جوریه نمی دونم چکار کنم به من گفتن که روغن جامد رو با نمک قاطی کن بعد یک شب بزار بمونه صبح بشور خوب میشی ولی من هنوز انجام ندادم

خدا عشق و نورو زیباییست الهی ای عشق مرا دریاب.             کاربر سال ۹۵ هستم  

منم سرم این جوریه نمی دونم چکار کنم به من گفتن که روغن جامد رو با نمک قاطی کن بعد یک شب بزار بمونه ص ...

گفتند باید نمک دریا باشه 

خدا عشق و نورو زیباییست الهی ای عشق مرا دریاب.             کاربر سال ۹۵ هستم  

حنا رو با روغن زیتون و روغن نارگیل بدون آب قاطی کن بزن به کف سرت سه چهار ساعته بمونه بعد با شامپو گی ...

سه قاشق حنا با دو قاشق قهوه و دو قاشق کاکائو بابونه دم کردم دم کرده بابونه رو اضافه کردم به مواد 2یا3 ساعت بعد مخلوط رو به موهاتون بزنید حداقل 2ساعت بمونه میتونید حنای تنها با آب جوش مخلوط کنید در هر حال تاثیرش یکی هست 

من موهام چرب شده بود و خارش داشت و شوره همون دفعه اول که استفاده کردم نتیجه عالی بود 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏