2777
2789
عنوان

اعتراض به مدرسه

64 بازدید | 9 پست

آقا من معترضم به مدرسه

تو فکر کن وسط سرمای زمستون یه بچه بی گناه رو از خواب بیدار کنی آب دهن اویزون خط مقنعه کج رو صورت با یه کیف هم وزن خودم نشستم معلم سه تا ضلع میکشه میگه ثابت کن این مثلثه 

بابا تو سه ضلع کشیدی تو میگی بهش مثلث من از همه جا بیخبر از خونمون اومدم 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا زنگ حرفه و فن

تو یه دست من اره دارم چوب میبرم اون یکی دستم تو مرغای الویه ببینم چقدر نمک داره 

امروز تو دستم میل بافتنی در حال بافت شالگردن واسه شوهر فرضی 

فردا تمرین نظامی با دوچرخه بابای مدرسه در حال تیراندازی به دشمن

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

از تمام اینا بگذرم  ولی خداییش مدرسه دوتا کار رو بهم یاد داد خیلی به کارم اومد 

یکیش اون ۱۰۸ عنصر جدول مندلیف که هی دادن ما حفظ کردم و الان داریم نفس میکشیم 

یکی هم ظرفیت کلیه هام که دو تا ۴ لیتری جا داره چون از زنگ اول اجازه دستسویی رفتن نمیدادن وما مجبور بودیم خودمونو نگه داریم

یه xدر به در شده گم شده بود ومن از همه جا بیخبر از اول مدرسه تا آخر مدر پیش دانشگاهی در به در دنبالش بودم که نشون معلم بدم نمره بگیرم

Xمهارته

Xاعتماد به نفسه

Xدوست یابیه

Xخوشبختیه

Xتوانایی مدیریت یه پولِ

که خوشبختانه تو هیچ پایه ای بهمون یاد ندادن

یه xدر به در شده گم شده بود ومن از همه جا بیخبر از اول مدرسه تا آخر مدر پیش دانشگاهی در به در دنبالش ...

وای از این x در به در که تن و بدنمو می لرزونه

الان من تو خونه شوهرم اون x کجاست؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤