2777
2789
خیلی قشنگه افرین هزینه وسایلاش چقد شد عزیزم؟

130 شد ربانش 17 تا شاخه رز ب من داد 

ساقه هاشم دونه ای 3 تومن ک 20 تا گرفتم شد 60 تومن

اکلیل هم شد 50 ک هنوز نزدم بهش میریزه از الان بزنم 

سر هم شد 300

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

130 شد ربانش 17 تا شاخه رز ب من داد ساقه هاشم دونه ای 3 تومن ک 20 تا گرفتم شد 60 تومناکلیل هم شد 50 ...

مبارکت باشه منم دوسدارم امتحانش کنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلامت باشی عزیزم خیلیییی راحته بعد اینکه خودت درست کنی لذت بخشه

اره دخترعمومم درست کرده میگه خیلی راحته بیشتر برا کِیفش دلم میخاد امتحان کنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
میترسم خوشگل نشه میدم همون بیرون 😅فقط الان مشکلم اینه ک نمیدونم چیکارش کنم

دوتاشم قشنگی خودشو داره

کنارش حتما یه متن خوبم بزار

اره ی متنم اماده کردم برا کادوش خیلی تو فکرم 😪نمیدونم واقعا در حد دو تومن میشه ی چیز خوب خرید یا نه

هودی

ست کیف پول و کمر بند جاکارتی

ساعت 

عینک

...

میتونی پیداکنی