2777
2789
عنوان

میترسم خدایی نکرده مامانم بمیره دعا میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 21 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشالله طوری نمیشهمشکل مامانتون چیه؟

همه چی قاطیه توان توضیح ندارم

حالش خیلی بده

چقدر زندگی سخته

کاش زودتر بمیرم برم پیش خدا دیگه تحمل ندارم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

همه چی قاطیه توان توضیح ندارمحالش خیلی بدهچقدر زندگی سختهکاش زودتر بمیرم برم پیش خدا دیگه تحمل ندارم

درکت میکنم چون خودم ترس از دست دادن داشتم، ولی نگران نباش اروم باش. انشالله خوب میشن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من دو سال پیش بابام مثل شمع جلو چشمام اب شد و نتونستم براش کاری کنم.... مریض داری خیلی سخته خیلی...

نمیدونم اوضاع تو چطوریه 

فقط چند تا چیزو یادت باشه:

۱- تو این دنیا خیلی چیزا دست ما نیست

۲- آدم نباید فکرشو مسموم کنه، بعضی وقتا فکر یه چیزی از خود اون چیز بیشتر نابودت میکنه

۳- خودتم آدمی و باید به فکر روان خودتم باشی