2777
2789
عنوان

چرا بیکاری شوهرمو از چشم من میبینن

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 63 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم قبول کن همسرت بی مسیولیت وراحت طلب هست و شما هم با نخواستن ها وکم توقع بودن هات داری دامن میزنی به این راحت طلبیش، یعنی چی که چند ساله لباس نخریدم، بچت الان خرجش کمه. دو روز دیگه بخواد بره مهد ومدرسه هزینه هاتون سر به فلک میکشه، نزار بمونه تو خونه،نیازهات  رو یاد آوری کن بهش، با این فرمون بره سرکار هم شما چیزی بخوای زورش میاد خرج کنه 

به پدر ومادرش بگو بچم آینده میخاد پسرتون فکر اینها رو نمیکنه 

مرز چیکار میکردمنتظره چی درست شه مرزو وا کنن؟دنبال بهونست بابا بفرستش بره سرکار هرطور شده

موندم به خدا دیگ چیکارش کنم حرف میزنم حوصله حرف زدن نداره باهام غر میزنم شب غصه میخوره صبح از یادش میره

گشنه که نمیخابیم 😂میگم دیگه خدا روزیش می‌رسونه از یه جایی ولی کار دائم نداریم

چقدر عجیب و مبهم حرف میزنی گیر اوردی اینهمه ادمو....خدا از یک جایی میرسونه یعنی چی؟ بگو شاید ما هم یاد بگیریم نریم دنیال کار خدا برسونه از همونجا

عزیزم قبول کن همسرت بی مسیولیت وراحت طلب هست و شما هم با نخواستن ها وکم توقع بودن هات داری دامن میزن ...

پدر مادر اون فکر میکنن باعث بیماریش منم میگن تو باید بفرستیش سرکار اصلا نمیشه باهاشون حرف زد حالشون نیست 

چقدر عجیب و مبهم حرف میزنی گیر اوردی اینهمه ادمو....خدا از یک جایی میرسونه یعنی چی؟ بگو شاید ما هم ی ...

خوب میدونی چیه عزیزم همسرم پولاش که تموم میشه می‌ره مسافر میبره یه شهر دیگه  یه روز می‌ره یکی دو تمونی کار می‌کنه بعد باز میاد میشینه ور دل من 

خوب میدونی چیه عزیزم همسرم پولاش که تموم میشه می‌ره مسافر میبره یه شهر دیگه یه روز می‌ره یکی دو تمو ...

خب پس بصورت نیمه وقت یه کاری میکنه. تعجب کردم بدون کار نمیشه اصلا یه روزم زندگی کرد. منظور شما پس کار دایمی و منظمه