2777
2789
عنوان

وقتی بچه تب داره میشه بخوابیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 26 پست

به نظر من تا وقتی تب داره مواظبش باش چون تب رو هر بچه ای یک علامت نداره 

ولی بهتون حق هم میدم مادري واقعا کار آسونی نیست 💔

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

من دخترم بد تب نیست هر وقت تب می‌کنه بهش استا میدم تبش میاد پایین دیگه می‌خوابم ولی خواهر شوهرم تاصبح بیداره بعد که تبشون تموم شد می‌خوابه البته موقع هوایی که دخترم مریضه انگار خوابم سبک میشه خود به خود بیدار میشم چک میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نخواب من تا خود صبح میشینم اصلا طاقت نمیارم بخوابم

فردا باید صبح زود پاشم تا شب درگیرم خوابم میاد😓

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 

من هوشیار میخوابم اینجور مواقع 

درواقع اصلا نمیشه سنگین خوابید

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

من تب بر قوی رو شبا میدم پروفن یا شیاف رو

هر سه ساعت گوشیمو میزارم زنگ بزنه بدار بشم چکش کنم

پایین پاش دستمال خیس تو لگن کوچیک میزارم و بغل تختش تب سنج میزارم اگه دیدم تبش زیاد شده همونجا میزارم رو پاها شکمش اگرم وقت داروش که هر ۴ساعت هست رسیده باشه دوباره بهش دارو میدم 

دیشب تو این حالت بودیم، اوردمش تو اتاق خودمون،یه بالش برداشتم تا صبح کنارش خوابیدم. البته خواب که نه دو هزاربار بیدار شدم فکر نکنم یک ربع بی وقفه خوابیده باشم‌ 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄