2777
2789
عنوان

گل انداختن تو حیاطمون توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 87 پست
اسی به نظر من این موضوع روبه 110 اطلاع بدین گشتاشون بیان چرخ بزنن

چهارشنبه و پنجشنبه گل انداختن اما امروز ماشین شوهرم جلو در بود ننداختن،معلوم نیس که کی میان ‌‌بعدشم پلیسا از خواب نازشون میگذرن بیان جلو در ما گشت بزنن 

اشتباه من🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدمای مریض زیادنشاید اونا باشن‌ شایدم نه

من میرفتم کلاس خیاطی،دیگه کلاسامم لغو کردم نمیرم از خونه بیرون ،بنظر من این هرکیه خودیه،چون میدونه کی میرم میام

اشتباه من🥲
چهارشنبه و پنجشنبه گل انداختن اما امروز ماشین شوهرم جلو در بود ننداختن،معلوم نیس که کی میان ‌‌بعدشم ...

آخه این چه حرفیه عزیزم از خواب نازشون چیه؟

چند وقت پیش تو کوچکون مشکوک به دزدی شدن تا چند شب هر یک ساعت گشت میزدن 

یا یادمه یه بار یکی مزاحم شده بود نصف شب از پشت پنجره چند تا خانمو ترسونده بود زنگ زدن میگفتن تا چند شب گشت میزدن 

من میرفتم کلاس خیاطی،دیگه کلاسامم لغو کردم نمیرم از خونه بیرون ،بنظر من این هرکیه خودیه،چون میدونه ک ...

کاش کلاستو کنسل نمیکردی دختر فکر میکنی قایم شی تاثیری داره؟

اتفاقا باید با سر بالا بری جلو هر کسی هم اذیتت کرد آبروشو ببری

هر کی که هست نذار بترسونتت

آخه این چه حرفیه عزیزم از خواب نازشون چیه؟چند وقت پیش تو کوچکون مشکوک به دزدی شدن تا چند شب هر یک سا ...

به شوهرم میگم اونارو هم در جریان بذاره ،اما میدونم که پلیس نمیتونه کاری بکنه چون باید مخفی شد وقتی اومدن گرفتشون،نمیشه که هرکی از خیابون رد شد دستگیرش کرد ،پلیس از کجا میخاد بدونه اینا گل انداختن

اشتباه من🥲
به شوهرم میگم اونارو هم در جریان بذاره ،اما میدونم که پلیس نمیتونه کاری بکنه چون باید مخفی شد وقتی ا ...

بالاخره یه جور مزاحمته باید بگید تنهایید ترسیدید 

اگر در میون بذارید همین که یکی دوبار گشتو ببینن دیگه نمیان

کاش کلاستو کنسل نمیکردی دختر فکر میکنی قایم شی تاثیری داره؟اتفاقا باید با سر بالا بری جلو هر کسی هم ...

من از تعقیب شدن خیلی میترسم، اینا هم خیلی بد نگام میکردن کوچه ماهم خیلی تنگه ترسیدم بکننم تو ماشین ببرنم

اشتباه من🥲
بالاخره یه جور مزاحمته باید بگید تنهایید ترسیدید اگر در میون بذارید همین که یکی دوبار گشتو ببینن دیگ ...

اونموقع هم از جاهای دیگه ضربه میزنن بهم ،خدا لعنتشون کنه

اشتباه من🥲
من از تعقیب شدن خیلی میترسم، اینا هم خیلی بد نگام میکردن کوچه ماهم خیلی تنگه ترسیدم بکننم تو ماشین ب ...

وای یعنی انقدر اونجا نا امنه؟

اگه آره که خب حق داری

پس حتما با کسی باش تنهایی خونه نمون

وای یعنی انقدر اونجا نا امنه؟اگه آره که خب حق داریپس حتما با کسی باش تنهایی خونه نمون

دیوارامونم کوتاس تنها کاری که میتونم بکنم اینه در پذیرایی و قفل کنم ،اونم زلزله میاد میترسم

اشتباه من🥲
دیوارامونم کوتاس تنها کاری که میتونم بکنم اینه در پذیرایی و قفل کنم ،اونم زلزله میاد میترسم

تنها نباش دوستی آشنایی مامانت یا هر کی که بهش اعتماد داری باهات باشه

خیلی شرایط سختیه حق داری بترسی