2777
2789
من اونارو دوست دارم از مرد پرو و پر حرف و عصبی و اهل سر صدا و اینا خیلی بدم میادو همینطور چرب زبونا

مرد چرب زبون فقط قوه ی تخیل ی زن رو فعال میکنه چون ما خانما زیاد خیالبافی میکنیم، ولی در عمل میبینی ک مرد ساکت با کار و عملش ب یه زن خوبی میکنه، ولی مرد چرب زبون ۹۵ درصد فقط حرف میزنه و شاید فقط ۵ درصد عمل میکنه، ولی خانما چون غرق تخیل میشن فرق بین این دوتا رو متوجه نمیشن، 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرد چرب زبون فقط قوه ی تخیل ی زن رو فعال میکنه چون ما خانما زیاد خیالبافی میکنیم، ولی در عمل میبینی ...

دقیقا 

خیلی بدم میاد من

عشق و محبت فقط با عمل و کار 

حرف بدرد هیشکی نمیخوره

.

دقیقا خیلی بدم میاد منعشق و محبت فقط با عمل و کار حرف بدرد هیشکی نمیخوره

تو ی دختر عاقلی😉

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

نه گفتم داداششو نه خودش😂خب پس هیچی دیگه داداشش هم کنسله

داداشش مضخرف بود این خوب دراومده بود

اصلا زرنگ و کاری نبود برعکس نامزد من

خیانت و ...

ولی زندگی اونا با این همه مشکلات پابرجاست زندگی من گند خورد توش الیته گله ای ندارم