2777
2789

نظریه : دختره واقعا تو اون زندگیش که شوهر و بچه دشات خوشبخت تر از زندگی واقعیش بود و نویسنده آخرش الکی اصرار کرد اینو فرو کنه تو مغزمون که زندگی داغون خودش بهتره :))))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوست داشتم تو اون زندگیش که سلبریتی مشهوری بود بمونه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤سربرزی لکستان🌱گاوان و خران باربردار به ز آدمیان مردم آزاربی کوروش و بی تهمتن با ما چه گویی از وطن؟ {♡خلیج ایرانی آبی آزاده یه ملت عاشق پشت تو وایساده برای داشتن تو جهان اگه جمع شه فکر کن اجازه بدیم یه مو ازت کم شه کوچولو جلوتر نیا این گربه بی رقیبه این گربه استخرش واسه تو زیادی عمیقه♡}•و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت•              نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

البته خوشبختی یک چیز درونی هست 

کسی هست با نداشتن هیچ چیزی احساس خوشبختی می کنه و کسی هم هست تمام دنیا رو هم داره ولی احساس خوشبختی نمی کنه 

مثل تو یک فیلم امپراطوری، وقتی امپراطور دید با دختر مورد علاقه ش به خاطر موقعیتش نمی تونه ازدواج کنه با بغض گفت کاش کشاورز بودم ولی می تونستم با اون کسی که می خوام ازدواج کنم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
من دوست داشتم تو اون زندگیش که سلبریتی مشهوری بود بمونه

همه زندگیاش به نظرم یه جورایی بهتر از زندگی شخمی خودش بودن😂

اما امان از نویسنده که می خواست درس اخلاقی بده بهمون

من بار اول که خوندم خیلی احساساتی شدم و به اصطلاح متحول شدم ولی بار دوم که خوندم حس کردم خیلی معمولی ...

دقیقا 

اولش که خوندم خیلی جذب فانتزی ماجرا شدم 

ولی وقتی نشستم به بطن محتواش نگاه کردم

دیدم که واقعا چیزی برای ارائه نداره و همش شعارزدست

همه زندگیاش به نظرم یه جورایی بهتر از زندگی شخمی خودش بودن😂اما امان از نویسنده که می خواست درس اخلا ...

آره واقعا

هر مسیری رو میرفت به جز مسیری که تو زندگی واقعیش رفته بود موفق میشد حسابی😂🤦‍

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤سربرزی لکستان🌱گاوان و خران باربردار به ز آدمیان مردم آزاربی کوروش و بی تهمتن با ما چه گویی از وطن؟ {♡خلیج ایرانی آبی آزاده یه ملت عاشق پشت تو وایساده برای داشتن تو جهان اگه جمع شه فکر کن اجازه بدیم یه مو ازت کم شه کوچولو جلوتر نیا این گربه بی رقیبه این گربه استخرش واسه تو زیادی عمیقه♡}•و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت•              نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

البته خوشبختی یک چیز درونی هست کسی هست با نداشتن هیچ چیزی احساس خوشبختی می کنه و کسی هم هست تمام دنی ...

دختری هم که عاشق امپراطور هست وقتی دید نمی تونه با امپراطور ازدواح کنه، همین طور که داشت تصویر امپراطور رو می کشید گریه می کرد  اما هیچی به امپراطور نگفت 💔

دختری هم که عاشق امپراطور هست وقتی دید نمی تونه با امپراطور ازدواح کنه، همین طور که داشت تصویر امپرا ...

البته تو فیلم آخرکار بهم می رسند 😍

اما واقعا گاهی خوشبختی آدم یک چیز درونی هست، یکی خوشبختی رو پول معنی می کنه، یکی عشق، یکی احترام یکی خودشکوفایی، یکی آرامش، یکی آزادی یک خدا و... 

بنظر من هم خیلی زرد بود میخواست بگه تو هر راهی رفتی رفتی مهم نیست و یه جوری امید واهی بده به ادم عین ...

ولی من واقعا اون صفحات اولش خیلییی گریه کردم با خوندن بدبختیای دختره همینجوری زندگی خودم از جلوی چشمام می گذشت