2777
2789
عنوان

یه تصمیم بزرگ گرفتم

83 بازدید | 7 پست

البته شاید از نظر بقیه بی اهمیت باشه

ولی من واقعا از امشب دیگه ادم لوس و زودرنج نمیشم

شاید یه نفر ندونه باید بگم زودرنجی خیلی ازار دهنده ست

چون کسی پیدا نمیشه که همیشه مواظب باشه تا حتی نگه بالای چشمت ابروعه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زود رنجی افتضاحه قبل ازدواجت خودت اصلاح کن وگرنه پیر میشی

امشب خودمو جمع کردم یکی داشت اذیتم میکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
بهترین تصمیم❤️ من بهت افتخار میکنم خواهر قشنگم

مرسیییی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بشدت زود رنجم همیشه از همه حرفای شوهرم دلم میشکنه

باید محکم باشیم چون کسی که اذیت میشه ما هستیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40