2777
2789
عنوان

من باید 🥲

58 بازدید | 3 پست

از همه معذرت خواهی کنم 

از پدرم که هیچوقت نتونستم اونطور که برام فراهم کرد براش بهترین باشم 

از مادرم که دختر خوبی براش نبودم 

از خودم که هنوزم کم میارم 

از دوستام که اصلن شباهتی به هم ندارم 

از کسای که بهشون اعتماد کردم 

از مشکلاتم که ترکم نکردن 

از ذهنم که همیشه درگیره 

از دنیام . . . .

من هنوزم یه دوندم که نزدیک خط پایان 

از دویدن دست میکشه گاهی میگم من چیم کمه که جا میزنم ولی همیشه یه علامت سوال خالی بود تا وقتی که فهمیدم باید بگم من چیم زیاده  کلی جواب دارم درگیری ذهنی مشکلات . . . 

رفیق اومدم بگم خستم مثلا من فردا امتحان دارم همه امتحانا خوب بود برام اما این یکی مهمه ولی من حس خوندنشو ندارم🙂💔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

ولی تموم میشه بالاخره

با یه دنیا حسرت آیندمه آخه اینا هم هی میگن ترم اول مهمه یعنی من ترن اول مطالعات ۱۲ بشم ترم رو انتخاب رشتم تاثیر میزاره

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با یه دنیا حسرت آیندمه آخه اینا هم هی میگن ترم اول مهمه یعنی من ترن اول مطالعات ۱۲ بشم ترم رو انتخاب ...

کی میگه مهمه

ترم اول رو بخون ولی خودتو نکش

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم