2777
2789
عنوان

شده تاحالا دیگه دلتون نخادنماز بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 26 پست
اتفاقا من این چند روزه ویژگی های شما رو دارم دلم میخواد تنها باشم ولی نمیدونمچرا حتما دلم میخواد به ...

اما من دلم میخاد از خدام دور شم این حس خستگی از همه چیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما من دلم میخاد از خدام دور شم این حس خستگی از همه چیه

مبدونم درک میکنم حتی من قبلا اینطور بودم فقط میخوابیدم و با هیچ کس حرف نمیزدم ولی این بار اینطوری شد ک قرآن هم میخونم و آرامش خاصی بهم میده :)

نزدیک پریودت نیس؟

نه تازه پاک شدم ولی خب ازبس مشکلات زندگی زیاد شده واقعا اعصاب و روحیه نمونده برا آدم میگم نمازم نخونم هرچه باداباد دیگه حوصله واقعا ندارم نمیتونم خودم گول بزنم واقعا خیلی وقتا زورکی خوندم انجار باری رو دوشمه 

مبدونم درک میکنم حتی من قبلا اینطور بودم فقط میخوابیدم و با هیچ کس حرف نمیزدم ولی این بار اینطوری شد ...

من ک یه زمانی نماز شب میخوندم اما راستش هرچی سنم بالاتر میره از خدا و نماز دورترمیشم و حوصله ندارم دیگه نمیخام همش درحال دعا وختک نماز باشم دلم میخاد یه بارم خدا بدون همه س اینا بهم کمک کنه نگاه کنه 

اونجوری اقسرده میشی از خدا بخواه مشکلتو حل کنه رو برنگردون ازش

همیشه برای هر خواسته و مشکلم با کلی دعا و گریه و ختم بوده دلم میخاد یه بارم خودش بودن گفتن و خواستن ما حل کنه نگاه کنه 

خدا رحمتشون کنه خیلی سخته داغ عزیز

ممنون، خدا رفتگان شما رو رحمت کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
آره امشب از فرط غصه نخوندمخدا لعنتش کنه شوهرنیارزمو....

دقیقا منم ناراحت باشم نمیخونم همه تو غصه هامیرن سمت خدا من ولی تو شادیا دلم میخاد نماز بخونم غصه داشته باشم نمیخونم منم از شوهرم گلمندم خوشبخت نشدم