2777
2789
عنوان

به نامزدم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 47 پست
نه نگران کنندست انگار روانیته اینو که میگم ذوق نکن این چیزا فقط توی داستان قشنگه توی دنیای واقعی آدم ...

دقیقا برای من پیش اومد یه وقتایی حس میکردم دارم نفس کم میارم خسته میشدم هنوزم که فکر میکنم به اون روزها خستم 😂در واقع ذهنم خسته اس

البته شاید اولشونه همچینن اینا نمی‌دونم 

قربون خدا چرا ادم های مکمل کنار هم نیستن این اقا از دوست داشتن زیاد اینطوره انوقت شما سردی

منم دوستش دارم ولی رفتاراش داره اذیتم میکنه مامانم هعی باید بشوره بسابه پذیرایی کنه خسته شده بنده خدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایی درست میشه؟من آدم درونگراییم این رفتارا برام غی قابل تحمله

یه سوال واقعا از کجا حرف پیدا می‌کنی منم با کسی که داشتم آشنا میشدم دقیقا این شکلی بود خیلی وقتا اصلا نمی‌تونستم دیگه حرف بزنم حالا من خیلی درونگرا نیستم اما ایشون فرابرونگرا بودن

دقیقا برای من پیش اومد یه وقتایی حس میکردم دارم نفس کم میارم خسته میشدم هنوزم که فکر میکنم به اون رو ...

بهش بگو لازم نیست هر روز همدیگه رو ببینیم 

ازدواج که کردیم میتونیم هر روز پیش هم باشیم 

ولی کلا نامزدت رفتار عجیبی داره 

ممکنه بعدا خطرناک بشه یا دلت رو کلا بزنه

بهش بگو لازم نیست هر روز همدیگه رو ببینیم ازدواج که کردیم میتونیم هر روز پیش هم باشیم ولی کلا نامزدت ...

تموم شد برای ما عزیزم 

بله از نظر من هم نرمال نبود 

برا ما صرفا آشنایی بود من نتونستم خودمو وفق بدم 

دیگه حرفایی تکراری میزنم دیگه داقعا حرفام ته کشیده

ببخشید یه سوال ما رسم نامزدی نداریم یعنی بلافاصله عقد میکنیم 

الان شما که تو این مرحله هستید عقد موقت خوندن بینتون ؟ همه رسم و رسومات رو بجا میارن ؟ 

بعد اگه خدایی نکرده بهر دلیلی بهم بخوره چی میشه ؟! 

دیگه حرفایی تکراری میزنم دیگه داقعا حرفام ته کشیده

با مشاورت مطرح کن 

سن آقا مهمه 

هیجاناتش و اینا 

من خودم واقعیت همچین تیپ آدمی اصلا تو زندگیم نداشتم برا همین رفتارهاش اذیتم میکرد منم نفهمیدم آخرش عادی بود یا نبود رفتارهاش باهام هرچی که بود من کنارمیومدم .ولی میگم تو حتما با مشاورت مطرح کن

ترس از دست دادن داره انقد ک چشمش ترسیده نمیشه آدم انقد بچسبه یا نگران باشه ک

آره به دعوای کوچک که باهاش میکنم تمام بدنش شروع میکنه بر لرزیدم خیلی حالش بد میشه

ببخشید یه سوال ما رسم نامزدی نداریم یعنی بلافاصله عقد میکنیم الان شما که تو این مرحله هستید عقد موقت ...

ده ماهه نامزدیم بزودی عقد میکنیم

والا بهم بخوره آبروی من دختر میره اون که آسیبی نمیبینه