2777
2789
بابام لکسوس داره و بنز

بابات منو به فرزندی قبول نمیکنه؟ قول میدم دختر خوبی باشم جوراباشم بشورم🥲🥲

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابات منو به فرزندی قبول نمیکنه؟ قول میدم دختر خوبی باشم جوراباشم بشورم🥲🥲

خواهر همه چیز که پول نیست من بابای پولدار دارم ولی دارم از افسردگی جون میدم  تراپیست و روانکاو و هیچ چیزم تاثیر نداره توروخدا دعا کن برام 💔

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

خواهر همه چیز که پول نیست من بابای پولدار دارم ولی دارم از افسردگی جون میدم تراپیست و روانکاو و هیچ ...

الهی فداتشم عزیزم قدر باباتو بدون من ۱۰ساله بودم بابامو از دست دادم الان با وجود دو تا بچه هزاران جای زندگیم نبودشو حس کردم  دعات میکنم فداتشم منم یه دوره افسردگی سخت پشت سر گذاشتم پس توام میتونی 

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

الهی فداتشم عزیزم قدر باباتو بدون من ۱۰ساله بودم بابامو از دست دادم الان با وجود دو تا بچه هزاران جا ...

فدات گلم جای پدرتون بهشت و در آرامش ❤️

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡