2777
2789

قبول دارید این که مرد قشنگ حرف بزنه 

خوب زبون بریزه

اهمیت بده شوخ طبع باشه خیلی مهمه ؟

چقدر موافقید با حرفم 

تو زندگی مشترک شوهرتون زبون بازه یا خجالتی؟😂👀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافقم   

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

اره خیلی زیاد 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

مهم اینه دو نفر اشتراک فکری داشته باشن

بیاید تاپیک من دوستان

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

مهمه ولی خیلی وقتا دخترا گول زبون ریختن پسرا رو میخورن 

باید به کارهای پسر هم توجه داشت 

اگه پسری واقعا دختری رو دوست داشته باشه تلاش میکنه با کارهای مختلف اونو نشون بده

از آدمای چرب زبون بدم میاد 

خدا رو شکر همسرم کم حرفه😂😂ولی کلامش طنزه اینو دوست دارم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻