2777
2789
عنوان

حواهرشوهرم از شوهرم پول گرفته قرار بود اول ماه بده هنوز نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 47 پست
من الان به دو نفر یکی همکار و یکی غریبه پول قرض دادم خانواده که جای خود داره بهشون گفتم هروقت داشتن ...

منم قرض دادم

۲ تومن ب همکارم دادم

رفت ک رفت 

هرچند وقت زنگ میزنه گریه میکنه ک میخام پس بدم ها..  ولی ندارم 

بهترین کار همینه ک آدم ب هیشکی قرض نده

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اصلا دخالت نکن من شوهرم برج ۶ داد ۱۰ تا برادرش هنوز نتونست بده دیگ خانوادش باید ب هم کمک کنن خواهر برادری واس همین روزاس دیگ اونم حتما دسش تنگ حتما میده اگ تو دخالت کنی خودتو کوجک میکنی اون بلاخره میده ولی تو بگی ارزش خودتو میاری پایین

منم قرض دادم۲ تومن ب همکارم دادمرفت ک رفت هرچند وقت زنگ میزنه گریه میکنه ک میخام پس بدم ها.. ولی ند ...

وقتی یه آدم با آبرو بهت رو میندازه در واقع با قرض دادن آبروشو خریدی. یه جای دیگه خدا آبروی خودتو میخره

منم قرض دادم۲ تومن ب همکارم دادمرفت ک رفت هرچند وقت زنگ میزنه گریه میکنه ک میخام پس بدم ها.. ولی ند ...

دقیقا . شهریور ۹۸ به یه نفر ۳۰۰ قرض دادم که یک ماهه بهم پس بده . شهریور ۹۹ بهش پیام دادم پول منو نمی‌خوای بدی زد بلاکم کرد 😐

۱۰ ملیون انقد کمه بنظرتون ک قرض بدی و طرف پس نده؟ینی شما مثلا ب خاهرت ۱۰ ملیون بدی و پس نده، هیچی نم ...

اگه داشته باشم  میدم پسم نمیگیرم ولی اگه نداشته باشمم صبر میکنم تا بده این بنده خدا خیلی دیر نکرده هنوز مگه بانکه حالا ۱۰روز اینور اونو شد یقه طرف رو بگیریم اونم خواهر در کل اگه خیلی ندارن از همون اول نباس قرض میدادن 

وقتی یه آدم با آبرو بهت رو میندازه در واقع با قرض دادن آبروشو خریدی. یه جای دیگه خدا آبروی خودتو میخ ...

اوکی اما من قرض ندادم ک پس نگیرم!

رو حساب حرفش ک گف ۲ماه دیگه پس میدم، قرض دادم

شاید شماها خیلی اوضاع مالی‌تون توپه !

اما من صب تاشب سرکارم  برای پولم زحمت میکشم 

اتفاقا دوس دارم کار مردم رو راه بندازم و پول قرض بدم 

ولی نه اینجوری ک پس نگیرم و بگم آره خدا آبرومو میخره!!!!

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

با گوشی همسرت بهش پیام بده سلام ابجی ببخشید پول لازمم اگه پول دستت اومد میشه اون ده تومنو لطف کنی بد ...

واایی این چ کاریه آخه

ما الان پنج ماهه ۳ تومن به خواهرشوهرم بدهکاریم طفلک به رو نمیاره

واقعا نداریم ک پس بدیم

با گوشی همسرت بهش پیام بده سلام ابجی ببخشید پول لازمم اگه پول دستت اومد میشه اون ده تومنو لطف کنی بد ...

وای نه اگه پیام رو نگه داره به داداشش نشون بده یه شر بزرگی میشه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
اوکی اما من قرض ندادم ک پس نگیرم!رو حساب حرفش ک گف ۲ماه دیگه پس میدم، قرض دادمشاید شماها خیلی اوضاع ...

منم یه کارمند ساده هستم ولی خب هر بار قرض دادم پس دادن . حالا شاید یه مقدار دیرتر از زمانی که گفتن پس میدن