2777
2789
از حصار ترس و تنهایی و بدبختی که خودت برای خودت درست کردی بیا بیرون زندگیت خیلی چیزا برای شاد بودنت ...

میشه بگی اتفاق بدی که ازش میترسم که باعث این همه ترس دلسردیم شده میفته ؟ یانه.وخدا منو بخشیده پشیمونم برای گناهم

پندار باطل زمان را کنار بگذار🌍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سنگین و با وقار از چه لحاظ عزیزم ؟

زود خام کسی نشی به خودت بها بدی به هر رهگذری اعتماد نکنی و صمیمی نباشی چون سوبرداشت میشه وسواستفاده میکنن 

هر چند هدف تو این نیستش آدما بد شدن

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
میشه بگی اتفاق بدی که ازش میترسم که باعث این همه ترس دلسردیم شده میفته ؟ یانه.وخدا منو بخشیده پشیمون ...

توبه ای که کردی صد در صد پذیرفته است و پناه ببر بخدا خدا حافظ آبروت میشه 

زود خام کسی نشی به خودت بها بدی به هر رهگذری اعتماد نکنی و صمیمی نباشی چون سوبرداشت میشه وسواستفاده ...

وای دقیقا من زود صمیمی میشم و اعتماد میکنم ب همه 🤕

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

از حصار ترس و تنهایی و بدبختی که خودت برای خودت درست کردی بیا بیرون زندگیت خیلی چیزا برای شاد بودنت ...

ترس از اینکه اتفاقی بیفته ابروم بره منو اینقد غمگین وبدبخت کرده 🤕

پندار باطل زمان را کنار بگذار🌍
میتونی بگی کی ازدواج میکنم و خوشبخت میشم یا نه؟

ازدواجتتو نزدیک میبینم و خوشبختی به شرطی که یه شخصیت داشته باشی از این شاخه به اون شاخه نپری یک بدو نکنی اصلا زود نپری خلاصه اخلاقت در زندگیت خیلی مهمه دایره صبرتو ببر بالا از الان تمرین کن

زود خام کسی نشی به خودت بها بدی به هر رهگذری اعتماد نکنی و صمیمی نباشی چون سوبرداشت میشه وسواستفاده ...

عزیزم میشه بگی کی ازدواج میکنم و آیا خوشبخت میشم 

اره خوش اندامم ولی انرژیم بیشتر اوقات تحلیل رفته بعضی وختام فول انرژی ام.مرسی بابت نظرت خوشگلم

میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا؟

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

ازدواجتتو نزدیک میبینم و خوشبختی به شرطی که یه شخصیت داشته باشی از این شاخه به اون شاخه نپری یک بدو ...

وای وای وای بخدا همش درسته 

بخدا دارم صبر تمرین میکنم کنترل خشم رو تمرین میکنم 

.

ببخشید این طرف آشناست یا غریبه ؟ 

یکم راجع ب خصوصیات ظاهری و اخلاقیش میگی؟