2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیاد نمیتونم به خودم فشار بیارم شرمنده ولی مطمعن آدم خوبیه از طرف شوهرت خیالت راحت باشه از طرف خودت ...

خیلی ممنونممممم ببخشید اذیتت کردم،

بخدا اره شخصیت عجیبی دارم .

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

ممنون رفیق واقعن ازت ممنونم تو خودت یه نشونه ای که خدا منو بخشیده😭 همش میگفتم از کجا مطمئن شم بخشی ...

مربی نمیخاد دلتو صاف و یکدست کنی با مرور خوب میشه 

یه چیز بگم ناراحت نشو مورد غضب وحشتناک خدا بودی طوری که نابود میشدی ولی یهویی به خودت اومدی وتصمیم و پشیمونی دقیقه آخرت باعث دادن فرصت دوباره بهت شده پس ترک ابدی این گناهتو بکن 

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
ممنون رفیق واقعن ازت ممنونم تو خودت یه نشونه ای که خدا منو بخشیده😭 همش میگفتم از کجا مطمئن شم بخشی ...

راضی به اذیت شدنت نیستم میشه درخواست بدم چندتا سوال واسه پاکسازی چاکراهام دارم جوابدی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین😭

راضی به اذیت شدنت نیستم میشه درخواست بدم چندتا سوال واسه پاکسازی چاکراهام دارم جوابدی

فدات شم من پاکسازی چاکرا نکردم و نمیدونم  من از اول حسام خیلی قوی بود یواش یواش زیادتر شده یه مدت خواستم میدتیشن کنم  فهمیدم  چشم سومم بازه 

بازم میگم از گناه و بدی دوری کن همه جای روحت پاک میشن

مربی نمیخاد دلتو صاف و یکدست کنی با مرور خوب میشه یه چیز بگم ناراحت نشو مورد غضب وحشتناک خدا بودی طو ...

میدونم 😭اره از رو احساس تصمیم میگرفتم ولی الان با عقل ومنطق ترکش کردم من آدم بدی نبودم شیطان گولم زد بدشدم هروزم شده غم پشیمانی 😔همش میگم منو ببخش از خودم متنفرم .

میدونم 😭اره از رو احساس تصمیم میگرفتم ولی الان با عقل ومنطق ترکش کردم من آدم بدی نبودم شیطان گولم ز ...

بخشیده شدی ذره ای شک نکن با امید زندگی کن چون خدا دوست داره  اون خیانتتو اون لحظات شهوانیتو فراموش کن شاید مقدمه ای بشه برای بالا رفتن ایمانت 

ناامیدی نشانه پیروزی شیطانه پس از فردا از نو شروع کن

بخشیده شدی ذره ای شک نکن با امید زندگی کن چون خدا دوست داره اون خیانتتو اون لحظات شهوانیتو فراموش ک ...

سعی میکنم شما مهر اطمینان برای آرامش قلبم بودین ازت ممنونم 🙏❤️ واینکه شما که بخدا اینهمه نزدیکی میشه ازش بخوای منم مثل شما بشم بعد این همه تمرین فقط یکم بالای ابروهام احساس فشار دارم انگار سوراخه فقط همین.اگه چشم منم باز بشه قول میدم در راه خدمت به بنده هاش از استفاده کنم. 

چشم انشالله🩷

ازت ممنونم ای فرشته نجات😭 از صب همش دلم میخواست زیارت عاشورا بخونم وقت نکردم الان موقعشه که خدا شمارو وسیله قرار داد که بدونم بخشیدم .همش میگفتم خدایا یه جوری بهم بفهمون این بنده روسیاهتو بخشیدی

ازت ممنونم ای فرشته نجات😭 از صب همش دلم میخواست زیارت عاشورا بخونم وقت نکردم الان موقعشه که خدا شما ...

☘️ خوشبخالت پس 

گفتم که خدا خیلی دوست داره و هواتو داره 🩷

منم دعا کن بیزحمت🌺