2777
2789

منم دنبال گوشی هستم ، و دقیقا میخوام تا ۱۵ هزینه کنم ولی هیچ گوشی که مشخصاتی که من بخوام داشته باشم پیدا نکردم. 

شیائومی بود ولی اونم خیلی ها میگن خوب نیست و هنگ میکنه و... دوربینش هم الکی نوشته ۲۰۰ مگا پیکسل ولی در اصل ۲۰ مگا پیکسل هم نیست. 

سامسونگ هم که همش ظاهر تکراری داره واینکه وزن گوشی هاش سنگینه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من آ۲۵ خریدم میخام روز مرد بدم هدیه به همسرممیگن خوبه

A25 سامسونگ ، ایرادی که داره اینه که باتریش دوام خوبی نداره ، مخصوصا وقتی به روزرسانی روی ۱۲۰ هرتز باشه، چون باتری این قدرت رو در مقابل پردازندش نداره. 

مگر اینکه هی روی صرفه جویی باطری بزاری که یک روز شارژ دوام بیاره .

منم میخواستم بخرم ولی به خاطر اینکه باتری گوشی برام مهمه نخریدم

شیائومی نوت ۱۳ پرو ، من حدودا یک هفته پیش قیمت کردم ۱۵ تومان بود ، دوربینش هم ۲۰۰ هست. ولی از نزدیک ...

اصلا ممکن نیست من الان دارم باهمین گوشیم پیام میدم به کیفیت ایفون نمیرسه هیچ وقت من نمیتونم آیفون استفاده کنم نیاز به گوشی دومه نمیتونم باهاش کنار بیام ولی واقعا کیفیت عکساش خوبه من ۱۶گرفتم چند روز پیش دیدم پرو پلاس هم هست من وقتی خریدم پرو پلاس نبود قیمتش زیاد فک نکنم فرق کنه 

اتفاقا من هفته گذشته ۳ روز بازار موبایل رو میگشتم ، میتونی راجع به مشخصات هر موبایلی ازم سوال داری ...

خیلی دوست دارم آیفون بخرم ولی باید دوتا گوشی داشته باشم اصلا نمیتونم که نمیتونم

اتفاقا من هفته گذشته ۳ روز بازار موبایل رو میگشتم ، میتونی راجع به مشخصات هر موبایلی ازم سوال داری ...

چه سخت میگیری نهایت دوسال سه سال استفاده میکنی دیگه من زیاد وسواس به خرج نمیدم 

اصلا ممکن نیست من الان دارم باهمین گوشیم پیام میدم به کیفیت ایفون نمیرسه هیچ وقت من نمیتونم آیفون اس ...

پرو پلاس قیمتش بالاتره ، البته من قیمت رم ۵۱۲ رو دیدم. 

من میخواستم همین شیائومی نوت ۱۳ پرو ۲۵۶ بخرم ، ولی مغازه دار‌گفت دوربینش رو با پوکو m6 پرو مقایسه کن ، دیدم پوکو m6 پرو خیلی بهتره و رنگ عکس ها واقعی تره و عکس ها واضح واضح بودن. ولی شیائومی پرو اینطور نبود . 

البته پوکو m6 پرو تو موارد دیگه ایراد داشت نخریدم. 

کلا دوربین گوشی های سامسونگ بهتر از شیائومی هست . اگر کسی دوربین براش مهم باشه. 

پرو پلاس قیمتش بالاتره ، البته من قیمت رم ۵۱۲ رو دیدم. من میخواستم همین شیائومی نوت ۱۳ پرو ۲۵۶ بخرم ...

پوکو فقط هنگ میکنه اونایی هم که میگن سری جدیدش هنگ نمیکنه دروغه پسر همسایمون داره میگه هنگ‌ می‌کنه من عکاس نیستم همین عکسای معمولی میگیرم برام بسه ولی خوبه واقعا دوربینش اما آیفون یه چیز دیگه س