2777
2789
منم

حس بدی دارم تو بچه داری و شستن بچه یا سرویس بهداشتی رفتن از نظر روانی اذیتم 😂

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم راحت نیستم یه النگو هم دستمه دلم میخواد بیرون بیارم ولی شوهرم خوشش میاد میگه دست زن بايد النگو ب ...

کاش این علاقه شوهرتو شوهرمنم داشت 😂😂😂 میمیرم واسه النگو ولی نمیخره

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
سختت نیست موقع کار ظرف بشوری آشپزی ایناجدای این من همش دستم باشه حس خفگی دارم انگار فشار میاره به ان ...

سخت که نه من چون تو محل کارم همیشه دستمه ولی اونحا انگار چون لباساتم رسمیه خیلی سنگینی نداره😂

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ازدواج نکردیم دوستیم ولنتاین پارسال به حلقه شیک طلا سفید گرفت دیگ درنیاوردم چون هم خوشگله هم گرون تو دستم شیکه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ی سری از مردا فراموش کارن رو انگشتر اینا بابام چندین بار انگشتر و ساعت گم کرده

اره خودشم خیلی سر این موضوع ناراحته همش خودشو تحقیر میکنه چرا گمش کردم این همه پولش بود مامانم خیلی سر این موضوع ناراحته 

متاهل🥰💍عاشق گربه ها🐈