2777
2789
عنوان

من پیج بلاگری دارم مشورت میخام

58 بازدید | 11 پست

امروز قراره به یکی از فعال های پیجم هدیه بدم ..

نت *شارژ*کارت به کارتی

۲۰ تومان شارژ_۵گیگ اینترنت _۳۰ تومان کارت به کارتی ؟؟این جایزه ها خوبه یا ۳۰ تومان پول خیلی کمه از بقیه میپرسم میگه ۳۰ تومان خیلی ضایع است بیشتر بده ولی خوب من پیجم ۱۶۰ تا فالور داره الان نمیتونم بیشتر از ۳۰ تومان کارت به کارت کنم چون برای بقیه چالش ها هم باید جایزه بدیم تا پیج مون بگیره ..بنظر شما چیکار کنم

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا فالورهامو وسوسه کنم 

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
فک کنم همون شارژ یا نت بهتر باشه

خب ما ۳تا گزینه گذاشتیم نت شارژ کارت به کارتی 

فک کنم همون شارژ یا نت بهتر باشه

انتخابش به برنده بستگی داره که کدوم رو انتخاب کنه

یکیش کن ولی بهترش

چیکار کنم مثلا

چیکار کنم مثلا

ازاین ۳تا یه گزینه

مثلا اگه کارت بکارته۵۰

نت۱۰گیگ

اینارو مثال زدم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ازاین ۳تا یه گزینهمثلا اگه کارت بکارته۵۰نت۱۰گیگاینارو مثال زدم

خوب ببین یکی هست فالوراش ۱۰۰ هزار تایی اون میاد ۱۰ گیگ اینترنت میده من فالورام ۱۶۰ نفر هست

خوب ببین یکی هست فالوراش ۱۰۰ هزار تایی اون میاد ۱۰ گیگ اینترنت میده من فالورام ۱۶۰ نفر هست

خب همون ۵گیگم خوبه

از ۳۰تومنی کارت بکارت بهتره فککنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛