2777
2789
عنوان

حستون میگه کی ازدواج میکنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 12481 بازدید | 682 پست
من رفتم دست خالی برگشتم همیشه دست خالی میام🫠

انشالله درست میشه ، ولی اگه مشهد میرید واقعا اون چیزی که میخواییدو از ته قلبتون بخوایید و یه نذری هم کنین مثلا نمازامو سعی میکنم بخونم و کمتر گناه کنم . من اینارو نذر کردم

آقا هستم 🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اینستادیدم به گندم میزاره لای خمیر نگاه نمیکنه خمیروسه قسمت میکنه یکیشوتوحیاط میزاره یکی داخل پنجره یکی داخل خونه فردابرمیداری نگاه میکنی اگه داخل حیاط توش گندم بودازدواج امساله اگه داخل پنجره بود نزدیکه اکه داخل خونه بودفعلاازدواج نیست

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

باورم  نمیشه  تا  صفحه  ۴۱ رفت  جلو🤣

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
منم باورم نمیشه پربازدید شدم 😂

🤣🤣🤣🤣  عزیزم  میشه   پست  عکس  دستمو  گزارش بزنی  سه  تا  پشت  سر  هم  فرستادم میخوام  پاک  شه  پاک  میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
حستون قوی هست؟ خوشبخت میشم؟

اون  خانومه  که   اسمش  زهرا  زهرا  نمیدونم  چیه  به  نظرم  درست  میگفت  هرچی  پرسیدم  جوابمو  نداد 🤐

1
5
10
15
20
25
30
35
40