2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قدیمیا حرف زیاد میزنن میگن ما ۷۰ تا بچه اینجوری بزرگ کردیم چیزیش نشده انگاری همون لحظه باید بچه چیزیش بشه خب لامصبا این همه دیابت و مشکلات معده مال تجویزای اشتباه شماست

قدیمیا حرف زیاد میزنن میگن ما ۷۰ تا بچه اینجوری بزرگ کردیم چیزیش نشده انگاری همون لحظه باید بچه چیزی ...

مثه رفلاکس الان .من خیلی مراقب پسرمم برای رفلاکسش بعدم نمیزارم مثه خودم شه ایقد عذاب میکشم هرروز رفلاکس دارم 

مثه رفلاکس الان .من خیلی مراقب پسرمم برای رفلاکسش بعدم نمیزارم مثه خودم شه ایقد عذاب میکشم هرروز رفل ...

دقیقا درسته داروهای شیمیایی ضرر دارن اما قطعا اون مشکل عوارض بیشتری داره پس باید دارو استفاده کرد 

قند و شکر واقعا برای آدم بزرگم سمه پسرخاله من از کوچیکی دیابت گرفت با اینکه اصلا سابقه خانوادگی نداریم

دقیقا درسته داروهای شیمیایی ضرر دارن اما قطعا اون مشکل عوارض بیشتری داره پس باید دارو استفاده کرد قن ...

والا این کولیک خوب شه دیکه اصلا دارو بهش نمیدم شب های سخت گذورندم وتمام شده