2777
2789

برام خیلی سواله من ۴ ساله دارم ivf میکنم تو موسسه مهر،تو این مدت ۱۰ تا جنین انتقال دادن برام در فواصل مختلف و نشده،همیشه هم دکترا میگن رحم عالیه،

برام جای سواله که شاید اصلا جنین وجود نداره،یعنی محیط آزمایشگاهشون طوریه که جنین ها دوام نمیارن و از بین میرن،کسی هم که متوجه نمیشه تا با میکروسکوپ نگاه نکنه🤔🤔🤔🤔از کجا معلوم اصلا باشه،نکنه سرکاریه🤔

یعنی ده تا همشون از بین رفتن؟

فامیل نیستی با شوهرت؟

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا از وقتی خوندم جای داروی شیمی درمانی به ملت اب مقطر تزریق میشده به نظرم هر امکانی وجود داره 

به نظرم جدا از تخصص پزشکت به شرف و انسانیتش اول توجه کن 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

نه نسبت نداریم،آزمایش ها هم مشکلی نداره،فقط میگن حتما جنین ضعیف بوده نشده،میندازن گردن جنین

نمیشه همشون نقص داشته باشن

اگه یکی دوتا بود آره

ولی آخه همه ده تا ؟

مرکزتو عوض کن

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

نمیشه همشون نقص داشته باشناگه یکی دوتا بود آرهولی آخه همه ده تا ؟مرکزتو عوض کن

شمال کشور فقط همین مرکز هست،این هفته آخرین بسته هم که اونجا دارم انتقال میدم،نشد میرم تهران،میگن مرکز مام خوبه

ماهم انتقال دادیم سه بارمنم شک دارم

بازم این بار رفتم معاینه دکترم گفت رحمت بینظیره،گفتم چه فایده دکتر،گفت همه چیز تقلبی شده داروها و دستگاه های جنین شناسی،من دیگه شکم بیشتر شد که نکنه کاتر خالی رو میارن میذارن برای آدم

بازم این بار رفتم معاینه دکترم گفت رحمت بینظیره،گفتم چه فایده دکتر،گفت همه چیز تقلبی شده داروها و دس ...

وای خدا دیگه رحم بهمون کنه.

من شک میکنم میگم جنین لحظه اخر ی طوریش بشه از دستشو بیفته دیگه بهمون ک نمیگن الکی میگن انتقال دادیم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون