2777
2789
مگه ازمایش ها رو نمیری سونوگرافی ها اگر حای خوب و معتبر میری الکی به خودت استرس نده بچه ماه گرفتگی و ...

خب مشکلات رفتاری مثل دور از جون اوتیسم و اینا که تو سونو معلوم نمیشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله اوتیسم هم انگار میگفتن معلوم میشه دقیقا نمیدونم یه مطالعات کوچیکی داشته باش اوتیسم شنیدم با خاطر مصرف بیش از اندازه اسید فولیک هستش

از دکترت بخواه که آزمایش میزان اسید فولیک بنویسه اگر کافیه دیگه نخور الیته من شنیدم دقیق مطمئن نیستم شاید معتبر نباشه حرفم

نه منظورم اونایی بود که نثل من دائم فکر می‌کردند خدایی نکرده مشکل داره ولی نداشت

بله خودم یکی از همونا هستم

ولی دکتر خیلی خیلی خیلی تاکید کرد که استرس و فکر و خیال نکنم بهم گفت یه غذایی رو مثلا پیتزا مهمان شدی مجبوری بخوری چون غذای دیگری نیست تو اینقدررررر به مضر بودن اون غذا و تاثیرش رو جنینت و استرس اینکه وااای من چی بخورم و دعوا با شوهرت که چرا اومدیم این مهمونی میکنی که اگر اون پیتزارو میخوردی اینقدر ضرر نداشت که استرس تو برای جنینت ضرر داره… کلی بهم توضیح داد حتی در مورد داروهای مجاز دوره‌ی بارداری هم چون خیلی میترسیدم سرما بخورم تب کنم همینو گفت 

از اون وقت به بعد خیلی استرسم رو کنترل میکنم واقعاااا روزها برام با آرامش بیشتری میگذره 

بله خودم یکی از همونا هستمولی دکتر خیلی خیلی خیلی تاکید کرد که استرس و فکر و خیال نکنم بهم گفت یه غذ ...

درسته ولی من استرس ندارم فقط بهش فکر میکنم به خصوص که آهنم پایینه و با قرص هم بالا نمیره

درسته ولی من استرس ندارم فقط بهش فکر میکنم به خصوص که آهنم پایینه و با قرص هم بالا نمیره

اون فکر کردن طبیعیه عزیزم

همه مادرا فکر میکنن خدایی نکرده مشکلی نداشته باشن نکنه سونوگرافیست خوب دقت نکنه ، نکنه آزمایشم نشون نده و… 

فکر و خیال با بوجود اومدن جنین در بدن مادر پدیدار میشه و تا آخرررره عمرت باهات هست….