2777
2789

بجز چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس چی واسه حاجت خیلی سخت خوبه 

البته میدونم حاجت سخت واسه خدا وجود نداره از نظر  خودمون میگم

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

124000صلوات

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امضلم و گوش کن آپارات 

مداومت به‌دعای توسل تا حاجت بگیری مثلاً هرروز بخونی روزی یکی دوبار سه بار...

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
124000صلوات

خودت نتیجه گرفتی عزیزم ؟

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
124000صلوات

خودت نتیجه گرفتی عزیزم ؟

امضلم و گوش کن آپارات مداومت به‌دعای توسل تا حاجت بگیری مثلاً هرروز بخونی روزی یکی دوبار سه بار...

خودت از دعای توسل نتیجه گرفتی عزیزم ؟

خودت از دعای توسل نتیجه گرفتی عزیزم ؟

من حال روحی ام خیلی بد نمی توانم شروع کن با این حاجت بزرگی دارم 

اما به چند نفر معرفی کردم حاجت گرفتن 

حتما گوش کنش

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
من حال روحی ام خیلی بد نمی توانم شروع کن با این حاجت بزرگی دارم اما به چند نفر معرفی کردم حاجت گرفتن ...

انشالله حالت خوب بشه و حاجتتو بگیری

خودت نتیجه گرفتی عزیزم ؟

نه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
نه

انشالله حاجتتو بگیری

انشالله حالت خوب بشه و حاجتتو بگیری

فدای تو

انشالله حاجتتو بگیری

ایشالا .ولی درست حسابی نمیگفتم باید هر روز گفت.................اونم زیاد