2777
2789

یکسال و یک‌ماهه  مادربزرگمو‌ ازدست دادیم ،تو‌این ۱۳ماه روزی نبوده ک بهش فکر نکرده باشم ...خیللللی دوسم داشت ،باهاش رفیق بودم ،باهام رفیق بود ،جونش بودم ،جونم بود ،😭😭😭😭😭😭اصلا باورم نمیشه ک‌ دیگه مادربزرگم نیست ،ازوقتی ک‌ رفته دنیا برام یجوری شده 😭😭مادربزرگ نازنینم کجایی ک ببینی رفیقت داره از درد دوریت میمیره 😭😭😭آخه چرا ایقد تو خوب بودی چرا ایقد مهربون بودی ،من بدون تو چیکار کنم 😭😭😭میشه شادی روح مادربزرگم صلوات بفرستین 🙏😭مادربزرگم یه زن قوی و دوست‌داشتنی و مهربون بود ...خیلیم به آدمای ضعیف  کمک میکرد ...خدا رحمتت کنه مادربزرگ ،نور به قبرت بباره بهترینننننننننننن مادربزرگ دنیا 🖤😭تا ابد بیادتمممممممممم ،فقط اینو بدون ک کمرمو بدجور شکستی 😭

👩‍❤️‍👨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامان جون منم بیمارستانه و حالش خوب نیست، قلب منهبراش دعا کنید🥲روحشون شاد💛

از خدا می‌خوام که سلامتش کنه و دوباره برگرده پیشتون انشاالله 🙏🙏🙏🙏

👩‍❤️‍👨
عزیزم ...باز خوبه تو قدرشو دونستی من چی بگم که تو دوران جاهلیت بودم و قدرشو ندونستم مادر بزرگم خیلی ...

عزیزم روح مادربزرگت شاد .غصه نخور ،فقط براش صلوات بفرست ❤️

👩‍❤️‍👨
مادر بزرگ منم اون هفته فوت شدن ماه بود 😭😭😭😭 میشه براش صلوات بگین ممنون

حتما فرستادم ....روحشون شاد ..........من دارم برای مادربزرگم میمیرم ،بهترین دوست و رفیقم بود 😞😞😞

👩‍❤️‍👨

من مامان بزرگم مثل مادر بود برام ..از بچگی منو اون بزرگ کرد ..حسی که آدم به مادرش داره من به مامان بزرگم داشت ...براش جونم میدادم .‌‌...سرطان لعنتی بردش..‌خیلی بی نهایت دوسش داشتم ‌‌او ایل که رفته بود هنوز داغ بودم متوجه نبودم اما درست بعد یک ماه تازه فهمیدم چی شده مدتها داغون بودم ..‌یک دلتنگی ناتمام که هیچ راه چاره ای جز صبر نداری ..از اون موقع چهارده سال میگذره اما داغش خیلی تازه است برام 

من مامان بزرگم مثل مادر بود برام ..از بچگی منو اون بزرگ کرد ..حسی که آدم به مادرش داره من به مامان ب ...

روح مادر بزرگ عزیزت شاد ....باور کن درکت میکنم 😭😭😭😭😭😭از دوری مادربزرگ نازنینم دارم دق میکنم .همش شوهرم دلداریم میده میگه پیش بچه ها گریه نکن ..اما دست خودم نیست ...آخه خیلی به مادربزرگم وابسته بودیم ....تموم خانوادمون مثل من شدن از دوریش ...اما برا من شدتش بیشتره .....بازم روح مادربزرگ عزیزت شاد ....مادربزرگ‌ها فرشته آن بایس قدرشونو‌ دونست 

👩‍❤️‍👨

مادربزرگ نازنینم ازدرد دوریت دارم میمیرم .آخه چرا تنهامون گذاشتی ،چرا کمرمونو شکستی،بدون تو چکار کنیم 😭😭😭خدایا باورم نمیشه ک دیگه ندارمت .قربون اون دستهای قشنگت بشم مامان بزرگ خوشگلم .تموم دنیام بودی ،تموم دنیام رفت 💔💔💔مامان بزرگ نازنینم قلبم شکست ،و تا ابد همینم ،فقط بخاطر تو 🖤💔😭

👩‍❤️‍👨