2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین

96 بازدید | 4 پست

من ۲۶ هفته ام جفتم پایینه همش دل‌درد دارم 

ازطرفی ده روز میشه طلاهای مامانمو دزدیدن چون سرزبون دار نیست کار کلانتری و کاغذبازی رو لفت دادن 

طفلی هرروز میره ی کلمه میگن برو میاد خونه باورتون میشه هنوز پرونده اشو برای دادسرا ثبت نکردن ک بره تقاضای چهره ن‌گاری بده 

ازطرفی تو حال بد مونده مامانم غصه میخوره کسی نیست دنبال کاراش بره 

چیکارکنم منم میرم اعصابم بهم میریزه تا شب غصه میخورم 

نمیدونم بیفتم دنبال کاراش میترسم بلایی سر  بچه توشکمم بیادازطرفی مامانم طفلک دست تنهاست 

خدا همین امشب اون دزد رو کاری کنه ب بدترین شکل مرگ دچار بشه

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

كجا زدن

توکوچه 

فیلم دوربینم گرفتم ولی قیافش معلوم نیست 

پلاکم نداره 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كدوم شهر

تهران