من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بیا عشقم منم دلم گرفته. با شوهرم دعوامون شده قهریم. هیییچوقت نمیاد برا منت کشی. خیلی مهربون و باشعوره اما تا قهر میشیم میشه عمرابن سعد. اصصصلا نمیاد برا حرف زدن و عذرخواهی. اینسری واقعا تقصیر اونه. خیلی دلم شکسته ازش . ولی اصلا به روی خودش نمیاره.
سلام عزیزانمن تو دوران عقدم الان سه سال و نیمه..از این وضعیت و از خودم که متاسفانه هیچی از زندگی نمی ...
هررشکلی باشی مردم پشت سرت حرف میزنن حرفاشونو به یورت بگیر حالا مث من توپر هم بودی بت میگفتن چاق همسایه مادرشوهرم به مادرشوهرم گفته عروست تازگیا چرا انقد چاق شده یکی نیس بگه بتوچه بیشعووور خلاصه سرتو درد نیارم بخاطر حرف مردم خودتو سرزنش نکن.
به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
به نظرت ۳ سال زیاد نیست عقد موندن خب تا به هم نزدن برین سر خونه و زندگیتون اگه نمیتونین حشن مفصل بگیرید جشن کوچک بگیرین فامیلای خودتون و شوهرتون باشه بسه