2777
2789
عنوان

عاجزانه خواهش میکنم بیابد

72 بازدید | 19 پست

دخترم دو سال و دوماهش موقع خواب انگار خلط میره توی گلوش و سرفه می‌کنه بردمش دکتر حلق و بینی گفت اصلا عفونتی نمی‌بینم ممکن آلرژی باشه ولی داروهاشو که مصرف میکنم بازم همون ...مثلا دیشب اصلا سرفه نداشت امشب باز همش سرفه می‌کنه دیگه خسته شدم بهش به دانه هم میدم کتوتیفن و پلارژین هم میدم ...سدیم کلراید هم میزنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخور هم بزار ..این ویروس لعنتی خیلی اذیت می‌کنه بچه هارو ...من سه تا بچه دارم امسال همش درگیر دوا درمون بودم ..دخترم پنج سالش مدام سرفه خشک باز دختر نه ماهم همش سرفه خلطی ...

اگه سرفه خلطی داره پلارژین نده بدتر میشه ..دکتر به دخترم که سرفه خلطی داشت اسپری سالبتامول داد ‌..بخور سرد هم براش تجویز کرد تو بیمارستان سه بار بخور گرفت .‌بینبشم مدام تخلیه کردم .‌توخونه سرخ کردنی و سپند اینام روشن نکن ...سوپ شلغم و خود شلغم و عسل و اینا خیلی خوبه ...اگه بتونی بهش یکم کوچولو دمنوش کلپوره با نبات بدی عفونت از بین میبره

بخور هم بزار ..این ویروس لعنتی خیلی اذیت می‌کنه بچه هارو ...من سه تا بچه دارم امسال همش درگیر دوا در ...

ببین آخه دختر من اصلا مریض نیس بردم دکتر گفت ذره ای عفونت نه تو گوشش نه گلوش نیس او طول روزم یدونه سرفه نداره همینکه میخاد بخوابه شروع میشه ....الان اصلا سرفه نداشت خبر مرگم اومدم سدیم کلراید زدم شروع شد ....من میگم نکنه اسپری سدیم کلراید باعث رقیق شدن مخاط میشه بدتر به سرفه میندازه دخترم

ببین آخه دختر من اصلا مریض نیس بردم دکتر گفت ذره ای عفونت نه تو گوشش نه گلوش نیس او طول روزم یدونه س ...

دختر بزرگه من هم موقع خواب سرفه شبانه می‌کنه چند روز پدرم در اومده و اصلا خوب نمیشه ...خواهرم گفت بهش شیربا زردچوبه دارچین گرم کن یک کوچولو سرد شد عسل بزن قبل خواب بده ولرم و گرم باشه بده بخوره ...خوب میشه ..دیشب دادم یکم تأثیر داشت .‌‌اونم در طول روز هیچ سرفه ندارع و عفونتی نداره ...خودمم همینطورم فقط چند روز موقع شب میشه تا صبح ساعت هشت اینا سرفه میکنم ..