2777
2789
عنوان

تحمل بی مهری بی محبتی چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش حرف زدی؟محبت بکنی بهش و ...خب حتما یه کمبودی داره که می‌خواد از این راه ارضا بشهحس می‌کنم کمبو ...

دیگه چجوری محبت کنم تولد پسرم چون دوس نداره خانواده اونو دعوت کردم مال خودمو نه. پدر مادرشو شام دعوت کردم خیلی خوشحال میشه بااینکار ولی... خودشم کم نمیذارم بقران هروز بخودم میرسم و.. ولی یه عادتی که دارم زود جوش میارم الان که گوشیش رمز داره اومدم اینجا خودموخالی کنم بلکه بهش نپرم

خدا یار باشد😍😍
دیگه چجوری محبت کنم تولد پسرم چون دوس نداره خانواده اونو دعوت کردم مال خودمو نه. پدر مادرشو شام دعوت ...

نه اینا که احترامه 

مثلا حرف بزنی باهاش درد دل کنی بغلش کنی درکش کنی یکم دوز احساساتتونو ببری بالا 

مهربون تر باشی مثلا 

نه اینا که احترامه مثلا حرف بزنی باهاش درد دل کنی بغلش کنی درکش کنی یکم دوز احساساتتونو ببری بالا مه ...

اونارم انجام دادم آدم خجالت میکشه بگه. گفتم نکن تو اینهمه مرد خوبی هستی عاقلی من ناراحت میشم به پسرمون ضربه وارد میشه. بقیه کارا رو هم کردم خجالت میکشم بگم بغلشم کردم هرکاری ولی نشد

خدا یار باشد😍😍
دارم همینکارو میکنم اونم حساس شده هی تعقیب میکنه دعا کتید

آفرین. ضعیف نباش. اصلا اقایون اکه خودشون ببینن زنشون با مرد غریبه چت میکنه چه حالی میشن؟ به خودش اینو بگو و ببین نظرش چیه که همچین کاری میکنه😔

اونارم انجام دادم آدم خجالت میکشه بگه. گفتم نکن تو اینهمه مرد خوبی هستی عاقلی من ناراحت میشم به پسرم ...

خانواده ش چی؟

خانواده خوب و چهارچوب داری داره؟

ببین آدمای اینجوری یا کمبود دارن یا بی بندوبارن

آفرین. ضعیف نباش. اصلا اقایون اکه خودشون ببینن زنشون با مرد غریبه چت میکنه چه حالی میشن؟ به خودش این ...

ممنون خواهر. خودش خیلی حساسه حتی جایی برم اسنپ بخوام بگیرم خودش میگره میبینی چنتا ماشینو رد کرده که ماشینی که از نظر خودش مناسب باشه رو بگیره منم احترام میذارم اصلا نمیگم نه اینهمه حساس نباش.. میخام نگم بعد این میترسم دعوا بشه. جایی رفتنی خودم اسنپ بگیرم مثلا

خدا یار باشد😍😍
خانواده ش چی؟خانواده خوب و چهارچوب داری داره؟ببین آدمای اینجوری یا کمبود دارن یا بی بندوبارن

چارجوب دارن ولی مرد سالاری و زور گوهستن. زیاد به زن از نظر مثلا دخالت در امور خانواده اجازه نمیدن

خدا یار باشد😍😍