2777
2789
عنوان

تحمل بی مهری بی محبتی چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 54 پست
خب میگی جنسی نیست خیانته پس چیهمشاور رفتی؟

خب چت میکنه و اینا محبت میکنه. من خودمم باهاش شش ماه آشنایی داشتم اصلا یک کلمه اونجوری حرف نزد ولی محبتی می‌کرد که اصلا نگم الانم همونطوری هس با زنای غریبه

خدا یار باشد😍😍
من پرتوقع نیستم با چیزهای کوچیک شاد میشم حتی چیزیم نخره اگه بامن خوب باشه من توقع هیچ چیزی ندارم فقط ...

ببین شوهر من ظاهرش خوش اخلاق و بگو و بخند و همه چی بخر اما تا وقتی همه چی بروفق مرادش باشه اگر مخالفت کنی خوشش نمیاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه نداری نه؟ نمیدونم که همسر شما چجوریه همسر من اهل محبت هست ولی چون من پاپیچش میشم میگم نکن اونکار ...

نه ندارم 

همسرم اعتیاد داره خیانتم میکنه اون موقعا نمیدونستم دوسمم نداره حتی برای اشتی هم‌پیش قدم نشد حتی بهم محبت نمیکرد ولی منه احمق دوسش دارم 

نه ندارم همسرم اعتیاد داره خیانتم میکنه اون موقعا نمیدونستم دوسمم نداره حتی برای اشتی هم‌پیش قدم نشد ...

وای نه این اعتیاد نداره. نه همسر من پیش قدم شده همیشه تا پارسال. نمیدونم دردش چیه 

خدا یار باشد😍😍
خب چت میکنه و اینا محبت میکنه. من خودمم باهاش شش ماه آشنایی داشتم اصلا یک کلمه اونجوری حرف نزد ولی م ...

باهاش حرف زدی؟

محبت بکنی بهش و ...

خب حتما یه کمبودی داره که می‌خواد از این راه ارضا بشه

حس می‌کنم کمبود توجهه

الان گوشیش هردوتا رمز داره اثر انگشت رو من یبار زدم باز کردم مچشو گرفتم دیگه از اون به بعد پین میزاره. گرفتمش گفت بزن تو گوشم من یک موی تورو نمیدونم به کل اون مریضم دا. ولی دوروغ میگه به اون حرفایی زده بود که بمن نزده 

خدا یار باشد😍😍