2777
2789

حدودا ۶ ماهه خیلی خیلی قربون صدقه ام میره خیلی محبت میکنه قبلا تا نمیگفتم دوستت دارم  نمیگفت دوستم داره یا خیلی کم بودمحبتش  الان هرروز عشق و تو چشماش میبینم خیلی خاص محبت میکنه  برام خیلی عجیبه نمیدونم چی شده کار خاصی هم نکردم به نظرتون مشکوک نیست؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاد حرف مهران مدیری میوفتم که یه فیلم قدیمی بود برنامه های ماهواره رو مسخره میکرد … 😄

توش خانومه می‌گفت شوهرم خیلی خوبه همیشه بهم توجه و محبت میکنه و واسم پول میریزه و..(شبیه این حرفا)  بعد مهران مدیری بهش میگفت سررریع از شوهرت طلاق بگیر چون یه مرد تا ریگی به کفشش نباشه اینقدر محبت نمیکنه 😂😂😂

یاد حرف مهران مدیری میوفتم که یه فیلم قدیمی بود برنامه های ماهواره رو مسخره میکرد … 😄توش خانومه می‌ ...

اره دیگ منم تو همین فکرم ولی میترسم بهش بگم حتما ریگی تو کفشته و دیگ محبت نکنه بهم

نمیدونم والا باردار هستم بعضی ها میگن شاید چون داره برای دفعه دوم پدر میشه دیگ سرش به سنگ خورده

آره احتمالا منم بارداری سومم شوهرم یدفعه مهربون میشدومحبت میکرد نگو خواب بچمونودیده وذوق میکرده ومنومحبت میکرد دراصل منظورش پسرمون بود