2777
2789
عنوان

آدم هر موقع نیاز داشته باشه سراغ امام زمان رو بگیره خیلی زشته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب هفته ای ۳۱۳ تا صلوات یا ذکر یا مهدی بگوووو 

ک بعدا گرفتار شدی عذاب وجدان نداشته باشی ولی 

راحت باش آقا مهربونه صداش کنی جوابتو میده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
مزد نمیخامهمین که بدونم میتونم باش حرف بزنم و دلخور نیست ازم کافیه

ببین اصلا تمام اماما حرف دل شما رو میدونن شما حرف بزنی که خیلی بهتره ،  عوضشم اگه در راه ظهور امام زمان تلاش کنی و سرباز آقا باشی که نور علا نور هس و دیگه شرمنده بی معرفتی خودتم نمیشی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
عالی فوق العاده اس، صحبت با امام زمان(عج) بینظیرن تک تک ائمه ها

چندین ساله که یک خواسته ای داریم ،هیچکدوم از ائمه حتی در حد دلخوشی ،خواستمونو ندیدن و نشنیدن.دیگه چیزی نمیخوام ازشون .

چندین ساله که یک خواسته ای داریم ،هیچکدوم از ائمه حتی در حد دلخوشی ،خواستمونو ندیدن و نشنیدن.دیگه چی ...

وای نگو، از فردا حدیث کسا بخونید، خدا رو به ۵ تن ال عبا قسم بدید عود هم روشن کنید عالیه

اگر حاجت روزی از الان تا تولد امام جواد ۱۴۰۰۰ یا جوادالایمه ادرکنی بگید خونه ازدواج و... تا جمعه ان شاالله حاجت روا می شید

زیارت عاشورا همراه صدقه ۱۰ تا

ایه الکرسی بخونید

حضرت ابوالفصل بی نظیر

پیغمبر

خود امام علی

دیگه تک تک اسم نمی برم بی نطیرن